Stowarzyszenie Pomocy Chorym na miesaki SARCOMA ????????????
Prosze o rzetelna informacje jesli ktokolwiek spotkał sie ze "Stowarzyszeniem Pomocy Chorym na Mięsaki "SARCOMA", tzn nie chodzi o to czy ktos słyszał o nich czy też czytał ich strone WWW , moje pytanie dotyczy ich działań czy komuś pomogli ? jesli tak to w jaki sposób ? czytałem o nich troszke w sieci wysłałęm im wyniki mojego taty z bardzo wyjatkowo rzadkim i niezwykle złośliwym Guzem opłucnej , sadziłem ze odpiszą mi czy znaja podobny przypadek jesli tak to moze poradza doradza itp, odpisali ze przypadek jest naprawde szczególny i chcą zobaczyć szkiełka z badań histopatologicznych , mam je przywieżć do Warszawy , jestem ze szczecina do Warszawy niezły kawałek , jesli chcą tylko zobaczyć i próbki i wpisac je do swoich rejestrów jako ciekawy przypadek , to hmmm nie bardzo usmiecha mi sie tracic czas bo czasu jak wiadomo nie ma za wiele i kase , a jesli konkretnie pomagaja w leczeniu maja jakieś wyniki w leczeniu generalnie co w praktyce moga zaproponować to bardzo prosze o informacje jesli komuś takiej konkretnej rzeczowej pomocy udzielili ?
Spotkałam się z przedstawicielami Stowarzyszenia osobiście, na pewno nie są ludźmi znikąd. Do Stowarzyszenia należy kierownik Kliniki Nowotworów Tkanek Miękkich docent Piotr Rutkowski, pielęgniarki, pacjenci. Jeżeli załatwią konsultację z docentem Rutkowskim, to wydaje mi się, że warto pojechać i dowiedzieć się o możliwościach leczenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum