SZUKAM NAJLEPSZEJ KLINIKI ONKOLOGICZNEJ ZA GRANICĄ
Jestem nowa, być może temat nie trafił tu gdzie trzeba, jednakże
MOJA MAMA jest chora od 6 lat na raka, na poczatku był to rak jajnika, do niedawna rak zaatakował cały układ pokarmowy, na święta mama leżała w szpitalu,
ponieważ miała wodę w płucach (ponad 4 litry przez 3dni) teraz rak przerzucił się na płuca i węzły chłonne...
Polscy lekarze zakładają ręce.
Chcę wysłać mamę do zagranicznej kliniki: Szwajcaria, Niemcy, Texas, Usa.
Jakiekolwiek Państwo w którym kliniki onkologiczne są na wysokim poziomie.
PROSZĘ, pomóżcie i podajcie nazwy i siedziby jakichś klinik! :(
Niestety ale prawda czasami jest okrutna i bolesna. Ktoś już kiedyś to powiedział dlatego to powtórzę; nowotwór to demokratyczna choroba.
Zabierz cała dokumentacje i skonsultuj stan mamy z innym ośrodkiem choćby za granicą jeśli to miało by uspokoić Twoje sumienie. Z tego co opisujesz stan jest jednak bardzo źle rokujący. Choroba rozsiała się po całym organizmie i skoro jest woda w płucach to zapewne i one są zajęte przez nowotwór. Bądź przy mamie i zadbaj by czuła, że jest kochana. To boli ale jeśli jest tak jak napisałaś to macie mało czasu. Wykorzystaj go będąc przy mamie...
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Dziękuje. To ma zapewnione.
Jednakże chcę działać. potrzebuje konkretnych nazw klinik itp, by zabrac mamę tam gdzie może jeszcze pomogą przezyć jej kolejne kilka lat.
Niestety obecnie żadna klinika, żaden lekarz, żaden szaman nie da Twojej mamie kolejnych kilka lat. W tak zaawansowanym stadium choroby leczenie onkologiczne w wielu przypadkach nie ma sensu.
_________________ www.rjforum.pl - Nowotwór jądra to nie wyrok! Masz wątpliwości? Dowiedz się więcej!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum