Witam.
Mój ojciec ma guza na płucu jest w trakcie robienia badań w Łodzi, ale chcę go przenieść do Centrum Onkologii w Warszawie bo podobno najlepsi są tam specjaliści. Czy zna ktoś dobrego specjalistę z tej placówki? Jak najlepiej i najszybciej dostać się do tego centrum (nie chodzi mi o dojazd)?
Z góry Dziękuje
A ja polecam właśnie łódzkiego torakochirurga Jacka Kordiaka z WAM-u. W piątki w WAM'ie na Żeromskiego ma konsultacje w ramach NFZ. To jest po prostu praktyk, który codziennie robi po dwie-trzy operacje usunięcia guzów na płucach. Leżałam na oddziale z jego pacjentami po operacjach. Gdyby zachorował ktoś z moich bliskich, to wiem, że bym postawiła na Niego. Mnie też wykonywał operację, ale nie związaną z nowotworem, tylko wycięcie węzłów chłonnych w klatce piersiowej. Żadnych powikłań pooperacyjnych. On jest po prostu doskonałym praktykiem, bardzo dobrym technicznie, nie słyszałam żadnych złych opinii na Jego temat. Choć ostrzegam, że jest trochę arogancki i ,,wali prawdę z mostu" na temat stanu chorego.
_________________ Mamuś- rak przewodów żółciowych, trzy tygodnie walki od diagnozy
Mamuś- kocham Cię
Witam,
Nawiązując do zapytania powyżej, czy ktoś byłby w stanie polecić lekarza z Centrum Onkologii w Warszawie, który prowadzi również prywatną praktykę?
Z góry dziękuję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum