Witam! Mam pytanie,czy jest obecna na forum osoba po orchidektomia obustronnej z powodu nowotworu? Mam kilka pytań.Maz pierwszy zabieg usunięcia jądra przeszedł w 2005 roku.Dokladnie rok temu zdiagnozowano nowotwór w drugim jądrze.Tym razem nie przeszedł chemioterapii ze względu na niski stopień zaawansowania i rodzaj nowotworu( pierwszy był zarodkowy mieszany przeszedł 6 kursów chemii,teraz badanie histopatolog.wykazalo nasieniaka) Niedawno odebraliśmy wyniki i wyszły powiększone węzły pozaaortalne 17 mam,czekamy na PET-CT.Jak wygląda standard życia,jak z przyjmowaniem Testosteronu???
Witam. Sabino, napisz proszę temat jeśli chcesz na rjforum, forum jest poświęcone osobom którzy walczą lub walczyli z rakiem jądra, jest tam dużo ogarnietych osób, ktore z pewnością udzielą Ci szybkiej i madrej odpowiedzi na wszystkie pytania .
Pozdrawiam Mateusz
_________________ Boże, użycz mi pogody ducha. Abym godził się z tym, czego nie mogę zmienić. Odwagi, abym zmieniał to co mogę zmienić.
I mądrości, abym odróżniał jedno od drugiego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum