Kasiu domyślam sie ,ze jest to koszt ale może warto pojechać chociaż raz i dowiedziec sie jakie proponuje leczenie i czy rzeczywiście konieczne jest usunięcie macicy .Ty potrzebujesz b.dobrego lekarza ,bo moim zdaniem zostałaś nie doleczona i dlatego masz znowu problemy .Wizyta u dr.kosztuje 150 zł w tym masz kolposkopie i cytologie .Bardzo dokładne badanie ja w gabinecie jestem 1.5 godz.Nigdy nikt tak dokładnie mnie nie badał nie wspomnę już o dokładnym wyjaśnieniu mojej sytuacji
Na wizytę nie czeka sie długo ,jak jeszcze powiesz ,ze zależy Ci na czasie to myslę ,że termin będzie szybki .Niestety mimo ,ze slędzę fora dotyczące naszych przypadków to nie potrafię z Twoich okolic polecić żadnego godnego polecenia lekarza .
Mi doktor zlecił na samym początku badania mikrobiologiczne pochwy jak również wymazy z szyjki macicy pod kontem chlamydia,mycolasma ,ureaplasma .Okazało sie ,ze mam ureaplasma. Wyleczyłam bakterię i zaraz cytologia wróciła do gr.I .
Niestety w czasie koloposkopi dowiedziałam sie ,ze mam także wirusa hpv na szyjce .
Też sie dużo naczytałam w internecie ale wychodzę z założenia ,ze wroga trzeba poznać
,Nie ukrywam ,ze dzieki ludziom poznanym w internecie dużo sie dowiedziałam i dzięki nim trafiłam do lekarza u którego teraz sie leczę .
Szkoda ,ze bardziej nie mogę Ci pomóc ale ten Twój polip bardzo komplikuje sytuację i tylko lekarz może w czasie badania ocenić jak bardzo radykalny zabieg .
Wiem jedno po swoim przypadku ,ze warto sie skonsultować z kilkoma dobrymi specjalistami ,bo jak Ci usuną macicę to nikt Ci już jej nie odda .Z drugiej strony może to raz na zawsze zakończyć Twoje problemy .Tylko lekarz może ocenić co dla Ciebie w tej chwili będzie najlepszym rozwiązaniem .
[ Dodano: 2014-01-24, 15:44 ]
Kasiu z Lublina ktoś polecał dr Iwonie Bojar , doktor Gąsowska z Lublina przyjmuje w Luxmedzie .Były to jednorazowe wpisy wiec ,nie wiem na ile im można zaufać .Sprawdz może opinie o tych lekarzach na znany lekarz .pl .Chociaż ja bym skonsultowała sie z pewnym lekarzem .Zdrowie jest najważniejsze mimo ,ze rozumiem również ,że niesie to za sobą wydatek .