Autor |
Wiadomość |
Temat: Iwonka1 - komentarze |
Agnese
Odpowiedzi: 69
Wyświetleń: 20062
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2014-06-04, 11:11 Temat: Iwonka1 - komentarze |
Iwonko, wiesz, że tutaj znajdziesz zrozumienie, tak jak my wszyscy |
Agnese
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2014-06-02, 09:48 Temat: Iwonka1 - komentarze |
Iwonko, jak dobrze, że się odezwałaś. Mam nadzieję, że się nie gniewasz, że tyle osób ze mną włącznie dzieliło się swoimi emocjami właśnie u Ciebie i myśląc o Tobie. Tak jakoś spontanicznie wyszło.
Uściskaj dzieciaczki, powtarzaj im, że Dziadzio już teraz zawsze będzie nad nimi czuwał i że w niebie jest mu lepiej. One, widać, muszą to przeżyć po swojemu. A jeśli chcą o tym, mówić, to już samo w sobie jest dla nich terapią, a pewnie i dla Ciebie w pewnym sensie też.
Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie, życzę dużo siły i spokoju. |
Agnese
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2014-04-25, 15:07 Temat: Iwonka1 - komentarze |
Mnie wciąż trudno się pogodzić. Nadal tego wszystkiego nie ogarniam. Walczę też z depresją, która po odejściu Cioci znacznie się pogłębiła. Często nie mogę zasnąć, odtwarzam w pamięci te ostatnie, najtrudniejsze chwile. Podobno pierwszy rok jest najtrudniejszy - potem może będzie łatwiej. Tęsknię bardzo. |
Agnese
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2014-04-15, 18:30 Temat: Iwonka1 - komentarze |
Pozdrawiam gorąco Iwonkę i Was wszystkie, dziewczyny kochane. To ważne, aby pamiętać, że nie jesteśmy same i że tego bólu, który teraz przeżywamy, doświadcza w pewnym momencie życia każdy człowiek. I nie ma na to mocnych. Koleżanka, która straciła Mamę w liceum, wytłumaczyła mi tak obrazowo, że z czasem rana się zabliźnia, a blizna mniej boli. Są dni lepsze i dni gorsze. Bardzo się pilnuję, żeby się nie rozklejać i nie mazać, bo Ciocia by tego nie chciała. Była silna i twarda - jak nasza Lucy :-). Staram się choć trochę Ją naśladować, choć przyznam, że idzie mi to raczej marnie. Serdeczności dla Was wszystkich. |
Agnese
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2014-03-28, 19:24 Temat: Iwonka1 - komentarze |
Iwonka, ja też jestem z Wami. Podziwiam Twojego Tatę - nie każdemu jest dane być tak silnym. Te obecne chwile są najważniejsze, najcenniejsze. Oby było ich jeszcze dużo, jak najwięcej. |
Agnese
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2014-02-19, 10:17 Temat: Iwonka1 - komentarze |
Iwonko... Wierzę, że lekarze dołożą wszelkich starań, żeby Tatuś nie cierpiał i żeby był z Wami jak najdłużej. |
|