1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 4
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją
Anelia

Odpowiedzi: 588
Wyświetleń: 256648

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2011-09-25, 12:30   Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją
Aniu kochana BARDZO MI PRZYKRO :cry: :cry: :cry:
Boże kochany wczoraj w nocy o 1:30 jeszcze czatowałyśmy z Kasią i Tobą. Wspominałaś, że dziwnie się czujesz. Tak jakoś spokojnie. Czułaś, że to się stanie właśnie w niedzielę :cry: Czekałyśmy aż zadzwonisz do taty przypomnieć o morfinie, zadzwoniłaś, mama miała znowu inny oddech, oddech który skojarzył mi się z Naszymi ostatnimi chwilami :cry: :cry: :cry: Po ciele przeszły mi dreszcze i zrobiło się strasznie zimno, byłam jakaś niespokojna a teraz wchodzę na forum i :cry: :shock: :cry: Aniu mamusia dała Ci znak, że to już tuż tuż ... Czuwa nad Tobą!

Aniu słoneczko, Twoja waleczna mamusia odeszła. Już nie cierpi.
Przyjmij moje szczere wyrazy współczucia ::rose:: ::rose:: ::rose::
Wieczny odpoczynek racz Jej dać Panie ... ::rose:: ::rose:: ::rose::
Aniu przytulam Cię do serduszka :/pociesza:/
Trzymaj się jakoś, ciężki moment przed Tobą ale Ty jesteś bardzo silną osobą, chylę czoła Tobie< Twojemu tacie i Twojej walczącej dzielnie do końca mamusi. Mama była i jest zapewne z Ciebie bardzo dumna !

Ależ mi przykro :-[
Anelia

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2011-09-24, 22:10   Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją
Nadzieja, :/pociesza:/ ja już od dłuższego czasu modlę się codzień o Twoją mamusią , aby już tak nie cierpiała i abyś Ty miała dużo siły przejść przez to wszystko :/pociesza:/
Bardzo mi przykro i nic mądrego nie napiszę, ponieważ i ja mam ciężki dzień, wspomnienia wracają ale pamiętaj myślami i modlitwą jestem tuż obok.
Anelia

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2011-09-22, 11:16   Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją
Nadzieja, kochana bądz silna, dasz radę . Dobrze, że będziesz przy mamusi, tego teraz ona najbardziej potrzebuje i zapewne Ty również. Bardzo smutno czyta się posty kiedy ktoś odchodzi, także wiem jak Ty możesz się czuć będąc przy tym. Sama przez to przeszłam.
Uściskaj Twoją wojowniczkę.
A Tobie życzę dużo, dużo siły...
Jeżeli potrzebujesz coś na uspokojenie to jest wiele środków dostępnych bez recepty ale z własnego doświadczenia wiem, że przy takich emocjach niewiele to pomaga :-( .

[następne komentarze]
Anelia

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2011-08-30, 17:22   Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją
Nadzieja, cieszę się, że macie jeszcze takie lepsze dni. Oby takich dni było wiele. Ja również podpisuję się pod słowami poprzedniczek, jestem pod wrażeniem !!!
Codziennie modlę się za dusze zmarłych jak i za to aby Twoja mamusia miała dużo siły i była z Wami jeszcze długo ! Mam nadzieję, że będziecie miały mnóstwo szczęśliwych chwil, życzę Wam tego z całego serca.
Pozdrowienia dla mamusi i Ciebie.

[następne komentarze]

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron