Autor |
Wiadomość |
Temat: ewka1 - komentarze |
Anelia
Odpowiedzi: 626
Wyświetleń: 88342
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-04-18, 20:27 Temat: ewka1 - komentarze |
ewka1,
Rozumiem Ciebie doskonale ale tak to już chyba u Nas będzie z tą czerwoną lampką, choć może to i dobrze, że tak martwimy się o bliskich, lepiej dmuchać na zimne ...
Trzymaj się Ewuniu i oby choroby szybko dały o sobie zapomnieć.
|
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-04-16, 15:33 Temat: ewka1 - komentarze |
kmis757, ooo rany ale się uśmiałam, dobre
Przecież powinnam była się domyślić może lepiej Jej nie przeszkadzać niech sobie tam siedzi |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-04-16, 09:44 Temat: ewka1 - komentarze |
ewka1, a Ty gdzie się podziałaś ? |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-03-10, 10:42 Temat: ewka1 - komentarze |
Radi,w sumie to ja też nie wiem jaka długa jest ta
kolejka ale dla mnie nie ma to większego znaczenia, bo wydaje mi się, że ja pierwsza jestem
Miłej niedzieli życzę. |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-03-09, 19:59 Temat: ewka1 - komentarze |
Radi, musisz ustawić się w kolejce po przepis |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-02-27, 21:31 Temat: ewka1 - komentarze |
ależ smacznie wygląda. Ewunia nie ładnie tak apetyt robić ...
Za chwilkę, mam nadzieję, na moim PW pojawi się przepis |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-10-02, 10:50 Temat: ewka1 - komentarze |
No patrz W odpowiednim czasie, w odpowiednim miejscu. Jak znalazł.
W takim razie leć do męża. Nie przeszkadzam. Odezwę się kiedyś tam ... |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-10-02, 10:45 Temat: ewka1 - komentarze |
Z tego co pamiętam to na weekendy wraca mąż ...
Jak dobrze naciśnie, pomasuje to o bólu zapomnisz
A tak na poważnie to przytulam
(no ale to co powyżej napisane to też na poważnie, sprawdź)
[ Dodano: 2012-10-02, 11:47 ]
P.S. uff wyleciało mi z głowy, że to dopiero wtorek więc do weekendu ... czasu oj czasu zostało ...
Cóż, w takim razie miejmy nadzieję, że leki pomogą. |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-10-01, 20:48 Temat: ewka1 - komentarze |
Cześć Przyjacielu forum
Dziś mam dzień na odwiedzanie moich ulubionych kącików tzn. odwiedzam Was każdego dnia (żeby nie było ) ale dziś muszę zostawić znak ot tak po prostu ...
Od kilku dni cisza u Ciebie
I tak się zastanawiam i nie wiem co obstawić ...
1) nie może oderwać oczu od nowego członka rodziny ? (oczywiście gratuluję )
2) po weselu ma wszędzie odciski, odpoczywa, dochodzi do siebie ? (była 50-tka za mnie? )
3) ...
Co by to nie było. Jestem i przytulam
Cześć |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-08-21, 08:17 Temat: ewka1 - komentarze |
Dzień dobry
Tobie również miłego dnia życzę
P.S. Synek dojechał już do Danii? zadowolony? Mama uspokojona ?
BUZIAK |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-08-20, 22:39 Temat: ewka1 - komentarze |
Cześć Ewuniu
Te błyski to pewnie ode mnie widać
ewka1 napisał/a: | zapowiadają burze przez całą noc |
A no zapowiadają i o dziwo im się sprawdza ...
Boję się burz, dlatego też dziś tylko tyle ode mnie, odmeldowuję się idę narzucić kołdrę na głowę
|
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-08-14, 21:33 Temat: ewka1 - komentarze |
Cześć Ewusiu
Ja jutro też jadę na uroczystości dożynkowe tyle tylko, że do Rokitna
Obiecałam dziadkom więc jedziemy razem i dobrze się składa, bo tak czy inaczej chciałam odwiedzić tamtejsze Sanktuarium w ważnej intencji no i jest okazja
Życzę miłego wieczoru i wspaniałego jutrzejszego dnia |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-08-04, 21:09 Temat: ewka1 - komentarze |
Ech ... smutne to co piszesz
Ewuniu |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-07-31, 23:46 Temat: ewka1 - komentarze |
Ewuniu
Oj wierzę Ci, że pobyt w tym miejscu nie należał do przyjemnych
Wiesz ...
Ja jak jadę do Poznania to unikam ulicy na której jest szpital gdzie mój tatko się leczył.
Niestety czasami jak już jestem w Poznaniu to muszę tamtędy jechać, wtedy ze łzami w oczach naciskam na gaz i staram się nawet na ułamek sekundy nie spojrzeć w stronę szpitala.
Minęło już tyle czasu a ja nadal nie potrafię tamtędy przejechać, no nie potrafię i już.
W szpitalu byłam zawsze sama z tatą.
Mam blokadę, której nie potrafię przełamać
Dziwne to wszystko, bo do mieszkania taty jadę bez problemu.
Fakt, pobyt w mieszkaniu też wpływa na mnie w jakiś sposób źle ale jednak to nie to samo co szpital.
Nie wiem co się dzieje ale jest to dla mnie bariera nie do przeskoczenia na dzień dzisiejszy
Zbyt wiele wspomnień mam z tamtego czasu, zbyt wiele ...
szpital, pokój gdzie leżał tatko, Ci sami lekarze, kawiarenka (gdzie z tatą piłam ohydną kawę), rejestracja pod którą staliśmy zawsze jako pierwsi, chemie, Ci wszyscy chorzy pacjenci, ławeczka koło szpitala na której zawsze razem siedzieliśmy rozmawiając na wiele tematów, korytarz na którym tato spacerował (właśnie podczas takiego jednego spaceru, ja stałam z boczku czekając na lekarza i jednocześnie obserwowałam tatę i właśnie wtedy zauważyłam, że jest coś nie tak, tata jakoś dziwnie chodził to moje "coś nie tak" okazało się być przerzutem ... ) , taty strach, mój strach, diagnozy, łzy ...
okno szpitalne, przy którym tata zawsze czekał kiedy miałam przyjechać , i z którego ZAWSZE machał mi na pożegnanie kiedy odjeżdżałam .... ech ...
Nie potrafię wrócić do tego miejsca ! To miejsce to: ja, tata i choroba !
Ewuniu dlatego też wyobrażam sobie jak musiało Ci być ciężko
Cieszę się, że spirometria wyszła prawidłowo
A mężuś ... może sprezentuj mu e-papierosa
Za odwagę i za to, że namówiłaś męża na badania |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-07-25, 07:53 Temat: ewka1 - komentarze |
Dzień dobry Ewuniu
Jakie plany na dzisiaj ? Miłego dnia życzę |
|