1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak dziąsła lewego dolnego |
Aniaha
Odpowiedzi: 179
Wyświetleń: 87427
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2010-11-04, 00:40 Temat: Rak dziąsła lewego dolnego |
Jerzy
Musisz zatem zmienic dzial
Zapraszam.
Czyzbym sie mylila, ze kolejnym krokiem beda zaslubiny?
|
Aniaha
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2010-05-14, 23:46 Temat: Rak dziąsła lewego dolnego |
jerzozwiesz@amorki.pl napisał/a: | Jednak to co mi dawali przez sondę równie dobrze mogło robić za lewatywę Łykałem jak gąsior hodowany na wątróbkę, |
[ Dodano: 2010-05-14, 23:48 ]
jerzozwieszu, tak trzymaj; wysmiej drania na dobre
[ Dodano: 2010-05-14, 23:54 ]
jerzozwieszu a jak z mlecznymi?
Bo naswietlani na brzuch i miednice (ja) nie moga ani mlecznych, ani surowych owocow i warzyw. Nie sluchalam, zarlam grejfruty i jogurty i moze dlatego mam problemy z esica. Przestrzegac wiec nalezy. Bana jak nabardziej ok, tez mi sluzyl, podobnie pure ziemniaczane, kisiele i galaretki. Mniam |
Aniaha
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2010-05-09, 00:35 Temat: Rak dziąsła lewego dolnego |
jerzozwieszu
Woreczki sie moga przydac. Zeby Ci sie nie przytrafilo jak mnie, juz na parkingu drzwi pewnego razu nie zdazylam otworzyc...
A na serio, odradzam kierowanie sachodem. Na poczatku pewnie sie wydaje, ze jest ok, ale reakcje sa zmienione. Zwlaszcza, ze naswietlaja Ci glowe.
pozdrawiam |
|
|