Autor |
Wiadomość |
Temat: Miesak biodra |
gontcha
Odpowiedzi: 177
Wyświetleń: 59275
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2010-04-15, 23:25 Temat: Miesak biodra |
Jola - mam wrażenie, że 'znam' Cie z widzenia... byłam pacjentem DCTK, ale i dr. Silbera i 'pałętałam' się po DCCHP dośc często..
Agawciu - sorki za off-topa |
gontcha
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2010-04-15, 12:48 Temat: Miesak biodra |
Agawciu - oby Mama szybko doszła do siebie, a wymioty i inne uciążliwości ustąpiły |
gontcha
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2010-04-08, 23:27 Temat: Miesak biodra |
I oby stan Mamy i jej samopoczucie dalej sie polepszały...trzymam kciuki. |
gontcha
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2010-04-05, 23:10 Temat: Miesak biodra |
madziorek napisał/a: | Powiem Ci, że to się szybko zmienia -gdy najdroższa nam osoba staje w pobliżu, kończy się płacz, zaczyna walka. |
Najszczersza prawda - moja Mama na wieść o mojej diagnozie zemdlała, nie raz płakała i przeżywała to wszystko po prostu okropnie, ale przy mnie zawsze starała się trzymać i być dzielna na maxa. Z drugiej strony - wiedziałam, że ją coś gryzie i martwi - w końcu nieodrodna córka mamci jestem |
madziorek
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2010-04-05, 22:57 Temat: Miesak biodra |
agawcia, to serce nam pęka równolegle Moja Mami też kaszle....
Wiesz ciesz się, że możesz się wypłakać w samotności. Niektórym nie jest to dane , muszą uciekać z domu, stawiać czoła dalszej rodzinie i komentarzom: Ty dasz radę- a ja tak jak Ty uczucia na wierzchu.
Powiem Ci, że to się szybko zmienia -gdy najdroższa nam osoba staje w pobliżu, kończy się płacz, zaczyna walka.
I właśnie sił do walki z całego serca Ci życzę |
gontcha
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2010-04-05, 22:41 Temat: Miesak biodra |
Jakie foszki - to samo życie. Jakby człek był z tym sam to by zwariował |
gontcha
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2010-04-05, 22:31 Temat: Miesak biodra |
Trzymam kciuki i oby juz Mamcia przestała kaszleć.
Wierzyć trzeba i mieć nadzieję (sloganowato to zabrzmiało), ale to buduje... |
gontcha
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2010-04-05, 22:21 Temat: Miesak biodra |
Wiesz Agawciu,
Zawsze warto wierzyć, choćby w 15% - czego z całego serca życze!
Ja byłam w sytuacji - 50% , potem (przy podejrzeniu meta do wątroby) te procenty w dół poszły, potem w górę - pierońska huśtawka. I jak z bicza strzelił mija prawie 9,5 roku. W międzyczasie rozpoznanie (choroba współistniejąca) przy którym statystycznie miałam 2-3 lata, a mija 8 Diagnoza została wstępnie wykluczona, choć dalej nie wiem z czym się borykam - kak zwał tak zwał, grunt ze jestem i już...
Pozdrawiam ciepło |
|