1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: pierwotny rak wątroby HCC |
Beata.P
Odpowiedzi: 183
Wyświetleń: 162355
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2012-09-04, 11:30 Temat: pierwotny rak wątroby HCC |
Maniu my byliśmy na wizycie prywatnej u Profesora Zieniewicza z Banacha. To jest adres internetowy do jego prywatnej kliniki http://www.zieniewiczmedical.pl/. On również jest chirurgiem może niech on na to spojrzy, na takiej wizycie jest więcej czasu i można na spokojnie porozmawiać bez pośpiechu. Trzymam kciuki maniu |
Beata.P
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2012-04-15, 18:47 Temat: pierwotny rak wątroby HCC |
maniu czy już dostałaś nexawar od swojej lekarki? już go przyjmujesz? jeśli tak to napisz jak się czujesz? my cały czas przyjmujemy jedną tabletkę na dobę, ostatnio sprawdzaliśmy leukocyty i poszły do góry jest już ponad 4, pod koniec kwietnia jedziemy na wizytę do Warszawy, lekarze zdecydują czy powiększamy dawkę. Pozdrawiamy |
Beata.P
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2012-03-16, 12:11 Temat: pierwotny rak wątroby HCC |
dziwię się maniu że masz taki długi okres oczekiwania na wizytę jesli już byłas ich pacjentką, my praktycznie nigdy nie umawialiśmy sie na wizytę, jak było coś do skonsultowania to wsiadaliśmy w auto i jechaliśmy bądź wczesniejsza rozmowa z lekarzem przez telefon, mąż leczył się na VI pietrze tam gdzie kierownikiem jest prof. Krawyczk. (mam nadzieję że niedługo znowu tam trafimy) rumień u męża znika został lekko zachrypnięty głos. co do przeciwskazań do radioembolizacji to nie jestem pewna musze podpytać męża napewno maż musiał mieć niską bilirubinę do 3, mąż miał ten zabieg zrefundowany przez sponsorów z niemiec więc nie wiem dokladnie jakie oni sobie normy narzucili, może przez NFZ ma swoje normy, tego trzebaby było dokładnie się dopytać lekarza pozdrawiam |
|
|