Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak śluzowo naskórkowy ślinianki |
Berta
Odpowiedzi: 295
Wyświetleń: 68800
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-07-23, 12:09 Temat: Rak śluzowo naskórkowy ślinianki |
Elu nie na taką wiadomość czekałam.....
Odpoczywaj w spokoju
|
Berta
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-07-03, 14:55 Temat: Rak śluzowo naskórkowy ślinianki |
Elu dobre wiadomości
Tarnowianka napisał/a: | Do połowy września postanowiłam nie zamartwiać się. |
już my tego dopilnujemy |
Berta
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-06-28, 16:04 Temat: Rak śluzowo naskórkowy ślinianki |
Tarnowianka napisał/a: | Basiu ja też wprawdzie "niemo" , ale bardzo mocno trzymam kciuki za Twoje leczenie. Czytam Twój wątek i wiem, że doskonale mnie rozumiesz, lepiej niź mąż i rodzina |
|
Berta
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-06-28, 13:08 Temat: Rak śluzowo naskórkowy ślinianki |
Tarnowianka, oczywiście zaciskam mocno |
Berta
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-04-23, 15:11 Temat: Rak śluzowo naskórkowy ślinianki |
Tarnowianka, no proszę jaka dzielna dziewczyna
Gratuluję |
Berta
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-02-11, 12:50 Temat: Rak śluzowo naskórkowy ślinianki |
Tarnowianka napisał/a: | ...Wy macie już za sobą zmaganie z ciężkimi przeżyciami jeśli nie całkowicie to częściowo. |
Elu to nie tak,my też kiedyś dowiedzielismy się o naszych chorobach,jestesmy po leczeniu,po wznowach i w trakcie leczenia.Ja jestem raczej z tych czarnowidzących ale chyba udało mi się poraz kolejny podnieść i dalej walczyć.Walczyć puki jest cień nadziei na wyleczenie.A siły czerpię jak wampir energetyczny od wszystkich tutaj na tym forum.
Pozdrawiam serdecznie. |
Berta
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-02-10, 17:14 Temat: Rak śluzowo naskórkowy ślinianki |
Tarnowianka, ja wiem jak taka zła wiadomość ścina człowieka z nóg .Dzisiaj jeszcze popłacz,w sobotę i niedzielę przyjmij do wiadomości a od poniedziałku skup się na leczeniu. Gazda napisał/a: | I powiem Ci jedno... dopóki jesteś leczona radykalnie, z intencją wyleczenia, to trzeba się trzymać tej myśli - że leczenie doprowadzi do wyleczenia. | i to jest najwazniejsze. |
|