Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak dziąsła lewego dolnego |
Cyntia
Odpowiedzi: 179
Wyświetleń: 87427
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2011-08-10, 20:53 Temat: Rak dziąsła lewego dolnego |
Czasem trudno jest wyrazić swoje uczucia... Szczególnie jeśli wraca się po dluższej nieobecności na Forum, gdzie wszystko zmienia się w tak zawrotnym tempie Żałuję że nie pożegnałam się z Tobą wcześniej...wtedy kiedy jeszcze bylo to możliwe. Byleś wyjątkowy....Przekazaleś mi wielki dar - umiejętność dostrzegania piękna w każdym z otaczających nas drobiazgów oraz radowania się nimi nawet wtedy, gdy caly świat wydaje się smutny, szary i nieprzyjazny.... Wybacz że piszę te slowa tak póżno... Znałam Cię tylko wirtualnie, ale nigdy nie zapomnę... Do zobaczenia....po drugiej stronie Tęczowego Mostu.... |
Cyntia
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2010-09-05, 10:31 Temat: Rak dziąsła lewego dolnego |
Minęło troszkę czasu więc chyba i jeżyk na główce większy i piszczek podgojony. Samopoczucie też mam nadzieję nie najgorsze.Pozdrawiam Cię Jerzyku |
Cyntia
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2010-07-03, 15:15 Temat: Rak dziąsła lewego dolnego |
Z pewnością wytrzymają. Stalowy i niezłomny właściciel musi posiadać bowiem odpowiednio wytrzymałe wkręty Cieszę się się że mamy o 3 kilogramy więcej naszego Jerzozwierza.
[fragment przeniesiony do komentarzy] |
Cyntia
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2010-06-26, 19:21 Temat: Rak dziąsła lewego dolnego |
Ana 7 przyłączam się do Ciebie . Może wspólnie wywołamy Jerzyka do odpowiedzi |
Cyntia
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2010-06-19, 20:15 Temat: Rak dziąsła lewego dolnego |
Pysio się zagoi, paszczucha też tylko dbaj o nie jak należy. Najważniejsze że poczucie humorku nie zdecydowało się na wczasy na Florydzie, ale wróciło z Tobą Jerzyku do domku |
|