Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak niedrobnokomórkowy. |
Cyntia
Odpowiedzi: 123
Wyświetleń: 44863
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-06-26, 19:31 Temat: Rak niedrobnokomórkowy. |
Kalinko, cały czas tu będziemy.... Pamiętaj o tym.. |
Cyntia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-06-25, 06:13 Temat: Rak niedrobnokomórkowy. |
Kalinka przyjmij i moje wyrazy współczucia |
Cyntia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-06-24, 16:42 Temat: Rak niedrobnokomórkowy. |
Kalinka jestem wstrząśnięta. Jak to możliwe, żeby tak traktować chorych ludzi w miejscach które powinny nieść im ulgę i pomoc Jestem w szoku czytając opis tej placówki. Nie wiem co jeszcze możesz zrobić Wspierajcie się całą rodziną i mimo wwzystko walczcie o ludzkie traktowanie Tatusia. Ściskam Was mocno. |
Cyntia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-06-22, 07:36 Temat: Rak niedrobnokomórkowy. |
Mnie nie uraziłaś. Moj Dziadzio też był po siedemdziesiątce gdy chorował. Hospicjum w naszym miasteczku wtedy jeszcze nie funkcjonowało i Rodzice staczali niejedną batalię z lekarzami o pomoc dla starszego już człowieka. Nie zawsze było to łatwe
Kalinka, tak bardzo mi przykro . Tak ciężko czyta się o cierpieniu Twojego Tatusia .Tak bardzo chciałabym Wam jakoś ulżyć. Wiem, że niewiele mogę, ale wspieram Cię całym sercem. Kochanie, bądź dzielna. Zrób to dla Tatusia. Zachowaj dla niego uśmiech i milość, którą do niego czujesz. Myślami jestem przy was... |
Cyntia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-06-20, 19:33 Temat: Rak niedrobnokomórkowy. |
Kalinka, posłuchaj dziewczyn. Lekarze MUSZĄ uśmierzyć ból Tatusia i uspokoić go. To ich obowiązek. Przecięż żyjemy w cywilizowanym kraju, w którym człowiek ma prawo do godnego życia i śmierci. Nie bój się lekarzy. Proś ich o pomoc. Bądź przy Tatusiu i nie daj się ogarnąć panice. Musisz zmobilizować wszystkie siły, aby pomóc mu w tych trudnych chwilach. Jestem z Wami.... |
Cyntia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-06-16, 06:47 Temat: Rak niedrobnokomórkowy. |
Bardzo się Cieszę, że Tatuś czuje się już troszkę lepiej. Oby poprawa trwała jajnajdłużej. |
Cyntia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-06-15, 19:30 Temat: Rak niedrobnokomórkowy. |
Kalinka. Jeśli Tatuś chce być w domu pozwólcie mu na to. Niech będzie do końca, tam gdzie dobrze się czuje. Ściskam CIę mocno i życzę dużo sił w tych trudnych dniach. |
|