1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją |
Cyntia
Odpowiedzi: 588
Wyświetleń: 256648
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2010-06-29, 20:17 Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją |
Aniu, nie jestem ekspertem, ale chyba dobrze byłoby gdybyś nawiązała kontakt z hospicjum domowym. W razie bólu, albo pogorszenia samopoczucia Mamusi, będziesz wiedziała gdzie i jak uzyskać pomoc. Mój Dziadzio do końca wzbraniał się przed taką opieką i niestety, kiedy się na nią zgodził było już trochę za pożno i niewiele się dało zrobić, aby mu ulżyć. Myślę więc, że lepiej dmuchać na zimne...Pozdrawiam Ciebie i Mamusię. Trzymajcie się dzielnie. |
Cyntia
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2010-06-22, 21:21 Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją |
Ania, Twój post przeczytałam z przerażeniem. Po komentarzu DSS nabrałam pewności, że nie można czekać. Działaj natychmiast!!!! Z niepokojem będę czekać na kolejne więści od Ciebie..... |
Cyntia
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2010-06-19, 08:22 Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją |
Aniu ja też od dłuższego czasu czytam Twój wątek, ale dopiero dziś ośmielę się odezwać.Cieszę się z Twoich malutkich pocieszek i smucę chorobą Mamusi. Jesteś wyjątkowo dzielną dziewczyną, która wspaniale radzi sobie z tyloma problemami. Podziwiam Cię z całego serca. Nie wiem co napisać, aby zabrzmiało to "w miarę mądrze".Po prostu brakuje mi słów widząc cierpienie Twojej Mamusi. Cały czas jestem i będę z Wami... |
|
|