1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: pierwotny rak wątroby HCC |
Daenerys
Odpowiedzi: 183
Wyświetleń: 162355
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2015-04-22, 15:58 Temat: pierwotny rak wątroby HCC |
Ziołowa, to fakt, że może być jakaś interakcja. A czy Mania stosuje te leki stale, bez żadnej przerwy? Może w przerwach między lekami, jeśli jakieś występują możnaby stosować? |
Temat: pierwotny rak wątroby HCC |
Daenerys
Odpowiedzi: 183
Wyświetleń: 162355
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2015-04-19, 16:08 Temat: pierwotny rak wątroby HCC |
Witaj Maniu,
gratuluję zaciekłej walki z chorobą.
Mam pytanko, czy kiedykolwiek stosowałaś nasiona ostropestu plamistego?
Od wielu lat zajmuję się ziołami, a to jest zioło wiodące jeśli chodzi o odtruwanie i korzystne działanie na wątrobę. Nie spotkałam się jeszcze z żadnym innym o tak dobroczynnym działaniu na wątrobę.
Jeśli nie stosowałaś, to bardzo Cię do tego zachęcam, nasiona można kupić w sklepie zielarskim, zamówić przez internet, ja ostatnio kupowałam w Auchan, cena ok. 11-12 zł za 100 gram. Wystarcza na ponad miesiąc. Zmiel codziennie dwie łyżeczki np. w młynku od kawy (nie kupuj gotowego zmielonego bo szybciej się utlenia) i jedz razem z głównym posiłkiem, ja jadam z obiadem. Ostropest działa bardzo wspomagająco, silnie detoksykuje, skonsultuj się z lekarzem jeśli nie jesteś pewna.
Powodzenia i trzymam kciuki. |
|
|