1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Karta DILO |
Dafi
Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 4417
|
Dział: Choroba nowotworowa / pacjent onkologiczny Wysłany: 2017-06-01, 09:58 Temat: Karta DILO |
Dziękuję za odpowiedź - tak zrobię, poproszę lekarza rodzinnego o założenie karty. |
Temat: Karta DILO |
Dafi
Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 4417
|
Dział: Choroba nowotworowa / pacjent onkologiczny Wysłany: 2017-05-31, 21:56 Temat: Karta DILO |
To moje początki z nowotworami i nie bardzo wiem, co, gdzie i jak - a dokładniej, chciałabym Was zapytać, jeżeli u mojej mamy podejrzewają nowotwór (rak szyjki macicy i odbytnicy) to czy to już wystarcza, żeby utworzyć kartę dilo, czy musimy poczekać na wyniki histopatologii? Była w szpitalu, zrobili jej wstępne badania, pobrali wycinki z szyjki macicy i biopsję guza odbytnicy. Pytam dlatego, że kontaktowałam się z jednym z onkologicznych szpitali i pani mi powiedziała, że jak mama ma kartę dilo to za dwa tygodnie mogłaby być wizyta, w szpitalu gdzie ją teraz badali lekarze nie chcieli założyć karty, powiedzieli, że dopiero jak będą wyniki histo-pat., czy moge iść do lekarza rodzinnego z wypisem ze szpitala gdzie jest napisane rozpoznanie: podejrzenie raka szyjki macicy i guz odbytnicy. żeby założył kartę, czy muszę czekać na wyniki hist-pat.? Chciałabym przyspieszyć to wszystko, tzn. gdybym teraz załatwiła mamie kartę dilo, to akurat wizyta byłaby parę dni po odebraniu wyników, a jeśli nie - to po wynikach jeszcze 2 tyg..... Jejciu najgorsze to czekanie:(((( |
|
|