1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Chłoniak złośliwy |
Dawidx
Odpowiedzi: 157
Wyświetleń: 80086
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2013-02-20, 11:57 Temat: Chłoniak złośliwy |
Wybacz ale jestem rozgoryczony i niezbyt optymistycznie nastawiony wobec wszelkich nowotworów, nie było moim celem dołowanie Ciebie a jedynie złość że te paskudne choroby nad nami panują i pocieszanie nic nie daje. Moja babcia odeszła. Fakt ze miała prawie 84 lata nie łagodzi bólu. Co to jest kilkanascie lat w zyciu człowieka? Ale cos optymistycznego: medycyna idzie cały czas do przodu i pracuja nad calkowitym pokonaniem raka. Wierzę ze to się stanie i może Twój tato doczeka chwili kiedy to co ma bedzie mozna całkowicie wyleczyć i będzie zyl do poznej starości. Jest to możliwe i tego Ci życze. |
Temat: Chłoniak złośliwy |
Dawidx
Odpowiedzi: 157
Wyświetleń: 80086
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2013-02-19, 16:22 Temat: Chłoniak złośliwy |
U Twojego taty chłoniak niewyleczalny.....to nieciekawie, będę szczery. Bo tylko iles lat z nim się zyje i kończy się smiercią. Twój tato ma przed sobą w najlepszym razie życie psa..Twój tato nie dozyje starości, przykro mi :(. Moja babcia tez zachorowala na chłoniaka ale nie bylo dla niej nawet szans na leczenie, odmowili chemii, odmowili nawet leczenia hematologicznego, po prostu był to w jej wypadku wyrok :( Ciezko mi sie z tym pogodzić, odeszła trzy miesiące po diagnozie |
|
|