1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 8
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: zna ktoś objawy raka migdałków
Gazda

Odpowiedzi: 18
Wyświetleń: 30067

PostDział: Choroba nowotworowa / pacjent onkologiczny   Wysłany: 2011-10-16, 00:43   Temat: zna ktoś objawy raka migdałków
Zalecam spokój i proszę moderatorów o posprzątanie. Ciebie zaś Mateuszu proszę o wklejenie rozpoznania nowotworu tarczycy, aby moderatorzy mogli stworzyć z tej dyskusji wątek merytoryczny, gdyż na razie ja Ciebie proszę o konkrety, Ty zaś wpadasz w panikę i stoimy w miejscu.
Gazda

PostDział: Choroba nowotworowa / pacjent onkologiczny   Wysłany: 2011-10-16, 00:39   Temat: zna ktoś objawy raka migdałków
Więc się uspokój i idź do lekarza pierwszego kontaktu, niech da skierowanie do laryngologa. I nie wymyślaj sobie chorób - to nie pomaga.
Gazda

PostDział: Choroba nowotworowa / pacjent onkologiczny   Wysłany: 2011-10-16, 00:32   Temat: zna ktoś objawy raka migdałków
hunter5556 napisał/a:
a poza tym wykryli mi raka brodawkowego tarczycy więc jestem już przeczulony na tym tle

więc co ma znaczyć ten wpis?
Gazda

PostDział: Choroba nowotworowa / pacjent onkologiczny   Wysłany: 2011-10-16, 00:30   Temat: zna ktoś objawy raka migdałków
Mateuszu... nie wpadaj w panikę i posłuż się wikipedią:
http://pl.wikipedia.org/w..._podniebiennego

Poza tym podobno masz raka tarczycy, więc proszę, zacytuj rozpoznanie, bo to może być przerzut...
Gazda

PostDział: Choroba nowotworowa / pacjent onkologiczny   Wysłany: 2011-10-16, 00:24   Temat: zna ktoś objawy raka migdałków
Wszyscy mamy dokładnie takie sam zdanie. Zacytuj wynik swojego rozpoznania, a nasze dobre dusze - moderatorzy, sami stworzą z tego odpowiedni, merytoryczny wątek.
Gazda

PostDział: Choroba nowotworowa / pacjent onkologiczny   Wysłany: 2011-10-16, 00:13   Temat: zna ktoś objawy raka migdałków
Rozumiem. Czemu jednak zakładasz wątek "rak migdałka"? Poza tym... przestań histeryzować. Ja miałem/mam raka gardła środkowego T3N3 i nie byłem w stanie stwierdzić "na oko", że mój migdał wygląda jakoś inaczej, a naciek szedł od migdała aż do podstawy języka... Więc ogarnij się chłopie, załóż właściwy wątek i opisz wszelkie objawy. Jeśli widzisz coś niepokojącego na migdale - zgłoś onkologowi. I przede wszystkim - uspokój się i przestań wymyślać...
Gazda

PostDział: Choroba nowotworowa / pacjent onkologiczny   Wysłany: 2011-10-16, 00:02   Temat: zna ktoś objawy raka migdałków
Jesteś lekarzem? Chyba znakomitym, bo potrafisz rozpoznać zmiany nowotworowe "na oko"... Skoro tak, to raczej my powinniśmy Ciebie prosić o fachową konsultację...
Gazda

PostDział: Choroba nowotworowa / pacjent onkologiczny   Wysłany: 2011-10-15, 23:45   Temat: zna ktoś objawy raka migdałków
Posłuchaj... podczas samobadania możesz stwierdzić co najwyżej anginę ropną. I takie są rokowania w 99%. Przeżywalność tego rodzaju choroby sięga 99,9999999%, więc nie powinno być najgorzej. Odpowiednie leki przepisze Ci lekarz pierwszego kontaktu. Jeśli nie poskutkują - po dwóch tygodniach poproś o skierowanie do laryngologa.

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron