Autor |
Wiadomość |
Temat: choroba mojego teścia........pomóżcie |
Gonia
Odpowiedzi: 184
Wyświetleń: 55405
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-10-24, 21:49 Temat: choroba mojego teścia........pomóżcie |
Moje kondolencje Guziu.... |
Gonia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-10-20, 22:14 Temat: choroba mojego teścia........pomóżcie |
Guziu latwo powiedziec badz silna..powiem ..modle sie za Tatke ...Moj Tatko to byl dziwny przypadek.u nas dzien moze nawet nie dzien ale godziny przed odejsciem do Pana swiadczyly o tym ze zaczyna byc ciezko..Tatko do 16trzymal sie dobrze...a odszedl na drugi dzien o 9 45 lykal proszki..rozmawial..szedl ze mna do toalety..natomiast jak naszly dusznosci i dostal morfine zaczal sie zmieniac.dusznosci..dlatego dali morfine.zaczelo mu o 20jakby chrupac w przelyku.slyszal to bo mowil zeby przyniesc mu proszki DHC od onkologa.chcialo Mu sie spac i poprosil zebym juz szla do domu i zgasila swiatlo Musialy Go bolec oczy..strasznie podobne historie przynosi ta choroba ale kazdy organizm jest inny.Jeszcze raz ..duzo sily i cisz sie kazda chwila bo pozniej strasznie brakuje nawet spojrzenia.slowa..Ja Tatke nagralam na telefon..teraz czesto slucham..i bardzo ciesze sie ze mam nagrania.modle sie za Was |
Gonia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-10-19, 21:14 Temat: choroba mojego teścia........pomóżcie |
guzia, Czytajac Twoj opis...wrocilam do 12 pazdziernika 2011r...wocilam myslami do Tatki...Modl sie za Tatke rozancem...choc wiiem ze teraz moze byc to trudne..bo jest bol w sercu... |
Gonia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-07-19, 13:48 Temat: choroba mojego teścia........pomóżcie |
guzia, Moj Tatulek tez mial skolowane mysli po dexomatazonie...Byl pobudzony i w nocy nie mogl spac.pozdrowienia |
Gonia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-07-18, 09:35 Temat: choroba mojego teścia........pomóżcie |
guzia
Nie piszesz sama do siebie,bo jestesmy i czytamy..Nikt z nas ani lekarze nie moga powiedziec ile czasu zostało Wam...Nie mysl o tym,ciesz sie kazda sekunda spedzona przy Tatku..i modl sie...duzo modl sie..mimo braku sily,mimo watpliwosci,mimo bolu i cierpienia...Ja gdy czytam Twoje opisy przypominam sobie chwile gdy moj Tatus byl ze mna,,gdy juz mial chwile kiedy nie wiedzial czy jestesmy w sali w ktorej lezal...gdy patrzyl na mnie oczami ktore blagaly o pomoc...oczy mowia wszystko...Badz silna dla Tatki i jeszcze raz napisze ciesz sie kazda chwila...ja sobie nagralam glos Tatki...w telefonie...mimo ze mam Go w sercu to czasami moge sobie Go posluchac |
|