1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 10
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: ewka1 - komentarze
Honorata

Odpowiedzi: 626
Wyświetleń: 88342

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-10-25, 21:36   Temat: ewka1 - komentarze
Ewuniu - tak to już jest z tymi naszymi maluszkami - wieczne zmartwienia. Oj dzieciaki dają nieźle popalić. Ale trzeba myśleć, że będzie lepiej. Co do malutkiej to z żółtaczką u mojego Stefka to utrzymywała się chyba ze 2-3 tygodnie. Pamiętam, że położna już po przyjściu do domu ciągle kazała mi trzymać go w świetle dziennym. Był luty ale to nie chodzi o promienie słoneczne tylko o światło. Musiałam zatem przestawić łóżeczko pod okno by był w świetle dziennym od świtu do wieczora. Mam nadzieję, że wszystko się dobrze ułoży. Taki to już nasz kobiecy los, że kochamy naszych bliskich bardzo i często trzeba za to płacić smutkiem, zmartwieniem. Ale koniec końcem miłość jest przecież w naszym życiu najpiękniejsza i najważniejsza. Wszystko będzie dobrze [tak] Pozdrawiam serdecznie :flow:
Honorata

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-09-01, 16:18   Temat: ewka1 - komentarze
Ewuniu bardzo współczuje. Ja też powoli wysiadam, przepłakałam ostatnie 2 dni bo dziamdziakiem coraz gorzej. Jeszcze kilka dni temu mieliśmy nadzieję, dziś juz nie... W pół roku rozchorowały się moje dwie najukochańsze osoby - mama i maleńkie dziecko... Życzę dużo siły :cry:
Honorata

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-08-20, 08:55   Temat: ewka1 - komentarze
Ewuniu - witam :-D Ja tam bym dała się pokroić za kawałeczek chlebka z piekarni, tego prawdziwego. A powiedz mi teraz czy dalej pracujesz jako piekarz ?
Honorata

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-20, 08:32   Temat: ewka1 - komentarze
Ewunia - dzień doberek ;)
Honorata

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-18, 11:05   Temat: ewka1 - komentarze
Witaj Ewuniu :-D Jak tam dzisiaj leci czas u Ciebie? Pewnie obowiązki pani domu i obiadeczek już nastawiony? My dziś z dziamdziakiem strajkujemy - będzie obiadokolacja :twisted: Tatuś kończy bowiem pracę o 17:30 Pozdrawimy serdecznie :heart:
Honorata

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-06-29, 21:34   Temat: ewka1 - komentarze
Tak, tak - bawcie się na całego-udanego wypoczynku !!! |haha|
Honorata

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-06-23, 21:13   Temat: ewka1 - komentarze
Och te synusie mamusine :lol:

[ Dodano: 2012-06-23, 22:14 ]
Roman jak zwykle jest niezastąpiony :-D Cóż by ten świat począł bez kobiet, no nie dziewczyny?
Honorata

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-06-18, 21:05   Temat: ewka1 - komentarze
Ewuniu, przepraszam że u Ciebie w wątku, odpowiadm Romanowi. A więc: Romanie - nigdy nie zagłębiam się w życie biznesmenów bez względu z jakiej instytucji wypełźli. ;) Nie zagłębiam i nie mi ich oceniać. A co do Jasnej Góry, to cieszę się, że wciąż przybywaja na nią wierni. Mimo tego że rozkład naszego państwa trwa. W każdej możliwej dziedzinie.
Honorata

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-06-18, 09:34   Temat: ewka1 - komentarze
Witaj Ewcia :flow: - a ja myślałam że Ty z Częstochowy wróciłaś dopiero wczoraj.
Ja jak zwykle obecna - nieprzytomna. I ciągle na forum z doskoku, bo dziamdziak "rodzi" zębochy trzonowe dolne, Daro jest preziębiony jak pies i tak wkółko Macieju - sama wiesz jak to jest najlepiej. Co do wycieczki - no to proszę - tyle ludzi na Jasnej Górze, a nam się ciągle wmawia, że nie jest modne być moherowym beretem ! Wspaniale ! :mrgreen:
Honorata

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-06-15, 17:35   Temat: ewka1 - komentarze
Pięknie Ewcia-ja marzę by pojechać do Częstochowy. Bardzo bym chciała-to jedno z moich marzeń :-D Może jak zjedziemy na stałe do Polski za kilka lat...Miłego pobytu :-D

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron