Autor |
Wiadomość |
Temat: Nowotwór drobnokomórkowy płuc. |
JustynaS1975
Odpowiedzi: 189
Wyświetleń: 82525
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-01-07, 15:07 Temat: Nowotwór drobnokomórkowy płuc. |
Johanka napisał/a: | jadźka49, Damy radę, bo kto, jak nie my. Moja Rodzina poradzi sobie i z tym. Życie daje w końcu wszystkim po łapach! Ech... |
Wierzę, ze sobie dasz radę, że Wasza rodzina da sobie radę, pomimo tego, że niewątpliwie będzie cholernie trudno. Jesteś mądrą, silną, odważną kobietą. Tylko to, tak jak napisała Jadźka bardzo smutne.
Zawsze trudno jest znaleźć słowa w takich sytuacjach. Ten Twój wątek jest bardzo wyjątkowy.
Wiem, że teraz jesteś zła na Boga (ja czasami też), ale pomimo wszystko Ty i Antoni będzie w mojej modlitwie.
Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie. |
JustynaS1975
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-01-07, 11:21 Temat: Nowotwór drobnokomórkowy płuc. |
Johanko, bardzo mnie przykro, bardzo Ci współczuję |
JustynaS1975
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-01-06, 10:48 Temat: Nowotwór drobnokomórkowy płuc. |
- dopiero dziś po wpisie AdArka tak naprawdę sprawdziłam co znaczą. I to był bardzo odpowiedni dla mnie moment, że je sprawdziłam. Od wczoraj na nowo przerabiam swoje lekcje. Nie jest łatwo, ale te słowa okazały się dobrym 'motorem'. Bardzo za to dziękuję.
A Twojej postawie już padło tyle pięknych słów, że ja nic nowego nie potrafię wymyślić. Piękny, po prostu piękny przykład postawy.
AdArk napisał/a: | Tyle Twoich pięknych, mądrych, wzruszających zdań. |
Pod tym podpisuję się obiema rękami
Johanka napisał/a: | każda chwila jest skarbem. |
dokładnie TAK
AdArk napisał/a: | Johanka, siły dla Ciebie, chociaż ją masz, byle tylko Antoni nie cierpiał.. |
pod tym też się podpisuję |
JustynaS1975
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-01-04, 12:38 Temat: Nowotwór drobnokomórkowy płuc. |
Johanko, bardzo mnie przykro
Wiem, jak jesteś dzielna. Ale to wyjątkowo trudny czas dla Ciebie, i co mogę to przynajmniej napisać, że myślami jestem z Tobą. |
JustynaS1975
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-12-21, 22:34 Temat: Nowotwór drobnokomórkowy płuc. |
Johanko, z okazji Świąt życzę Wam wszystkiego dobrego. Spokojnych i miłych chwil spędzonych wspólnie w ciepłej, życzliwej, pełnej miłości atmosferze, i pomimo wszystko uśmiechu, odnajdywania szczęścia w tych ciężkich chwilach, aby każda chwila była Waszą wygraną. Niech Anioły Stróże nad Wami czuwają. Serdecznie całuję. |
JustynaS1975
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-12-21, 18:43 Temat: Nowotwór drobnokomórkowy płuc. |
Johanka napisał/a: | Mam nadzieję, że to będą piękne święta Bożego Narodzenia. |
Życzę Wam pięknych Świąt Bożego Narodzenia. |
JustynaS1975
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-12-20, 19:08 Temat: Nowotwór drobnokomórkowy płuc. |
Johanka napisał/a: | cieszmy się życiem, póki siła w nas |
Dokładnie TAK |
JustynaS1975
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-12-20, 17:11 Temat: Nowotwór drobnokomórkowy płuc. |
Johanka, bardzo Ci dziękuję za wsparcie i za wszystkie słowa. Jesteście w moich myślach i w modlitwie. |
JustynaS1975
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-12-20, 16:34 Temat: Nowotwór drobnokomórkowy płuc. |
Johanko, wielkie piękne słowa.
Pięknie się czyta o Waszej Rodzinie i dzielności, sile, odwadze, pozytywnych emocjach. Wszystko to jest piękne w tej bardzo trudnej sytuacji. Sytuacja jest bardzo smutna, ale rozjaśniacie swoim pięknem.
Pozdrawiam Was serdecznie, trzymajcie się tak dalej jak się trzymacie.
I co tu więcej pisać, skoro Ty i tak wszystko dobrze wiesz, pięknie się jesteście. To jest bardzo niezwykłe. |
JustynaS1975
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-12-18, 19:03 Temat: Nowotwór drobnokomórkowy płuc. |
Johanka, bardzo przykro, bardzo smutno.
Johanko, Tobie też sił, odwagi, wiary. Pomodlę się o siły dla Was. |
JustynaS1975
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-12-03, 11:41 Temat: Nowotwór drobnokomórkowy płuc. |
Johanko, odpoczywaj, trzymaj się dzielnie i tak się trzymasz dzielnie. Życzę Ci jakiego takiego spokoju wewnętrznego.
Pozdrawiam Cię serdecznie |
JustynaS1975
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-12-01, 22:02 Temat: Nowotwór drobnokomórkowy płuc. |
Johanka, to nie jest dziwny wpis. To wszystkie emocje, które towarzyszą są normalne. Mnie jest bardzo przykro, że Was to spotyka. |
JustynaS1975
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-10-15, 15:27 Temat: Nowotwór drobnokomórkowy płuc. |
Johanka napisał/a: | Tak, walczymy dalej. |
Cieszę się |
|