Autor |
Wiadomość |
Temat: MALIGNANT FIBROUS HISTIOCYTOMA HISTORIA MOJEJ MAMY |
JustynaS1975
Odpowiedzi: 97
Wyświetleń: 39499
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2011-10-03, 09:50 Temat: MALIGNANT FIBROUS HISTIOCYTOMA HISTORIA MOJEJ MAMY |
agnieszko39, mam nadzieję, że jeszcze do nas zajrzysz. Dziękuję Ci za Twoją obecność, za Twoje posty.
Życzę Ci siły i odwagi oraz zdrowia (bo tego zawsze życzę), bo co ja mogę życzyć.
Przytulam do serca
|
JustynaS1975
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2011-09-26, 15:39 Temat: MALIGNANT FIBROUS HISTIOCYTOMA HISTORIA MOJEJ MAMY |
agnieszko39, buziaki
Cieszę się, że 'fundujesz' sobie 'drobne' przyjemności. Do tego dziś jest piękna pogoda.
Ściskam |
JustynaS1975
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2011-09-26, 07:31 Temat: MALIGNANT FIBROUS HISTIOCYTOMA HISTORIA MOJEJ MAMY |
agnieszko39, |
JustynaS1975
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2011-09-23, 08:42 Temat: MALIGNANT FIBROUS HISTIOCYTOMA HISTORIA MOJEJ MAMY |
agnieszko39, nie możesz sobie wypominać, że Ciebie nie było przy Mamie gdy odchodziła. Przecież (już pisałam) nikt nie jest wróżką i nie wie co się stanie. Miałaś nadzieję, że Mama będzie żyła i nie zakładałaś, że umrze.
|
JustynaS1975
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2011-09-18, 10:19 Temat: MALIGNANT FIBROUS HISTIOCYTOMA HISTORIA MOJEJ MAMY |
agnieszko39, nie potrafię napisać nic pocieszającego Tobie. Myślę, że osoby, które tu są na forum i które przeżywają lub przeżyły żałobę, teraz Ci pomogą swoimi słowami.
Inni ludzie może po prostu boją się, nie wiedzą co powiedzieć.
Kiedy mojej bliskiej koleżance zginął synek w wypadku samochodowym, też do niej długo się nie odzywałam. Nie wiedziałam co powiedzieć, myślałam, że może nie życzy sobie ode mnie telefonu, że jej może swoimi słowami będę przeszkadzać. W końcu po jakiś 3 tygodniach zadzwoniłam. Ale muszę przyznać się, że ten pierwszy telefon niej do było dla mnie duże wyzwanie.
Teraz wiem, że powinnam być może wcześniej to uczynić. Ale my uczymy się całe życie i cały czas musimy odrabiać lekcje 'z życia'.
Dobrze, że masz dwóch bliskich sobie mężczyzn przy sobie.
|
JustynaS1975
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2011-09-12, 15:36 Temat: MALIGNANT FIBROUS HISTIOCYTOMA HISTORIA MOJEJ MAMY |
agnieszko39, bardzo Ci współczuję. Jest mi bardzo przykro.
Też nie sądziłam, że to tak szybko się stanie.
Przyjmij wyrazy współczucia. |
JustynaS1975
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2011-09-09, 13:40 Temat: MALIGNANT FIBROUS HISTIOCYTOMA HISTORIA MOJEJ MAMY |
agnieszko39, na opuchnięcie nóg nie podam żadnych recept, bo nie wiem. A lekarze coś mówią w tym temacie?? Mnie tylko nogi puchły, gdy mało siusiałam, i wtedy dostawałam furosemid. Ale myślę, że powodów opuchnięcia nóg może wiele. Myślę, że inni mogą mieć jakieś 'recepty' na to.
Dobrze, że wypoczęłaś. Wtedy można przystąpić do 'boju' z nowymi siłami.
Pozdrawiam Cię serdecznie.
PS. a nerwy to w konserwy i na eksport |
JustynaS1975
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2011-09-07, 15:26 Temat: MALIGNANT FIBROUS HISTIOCYTOMA HISTORIA MOJEJ MAMY |
agnieszko39, pozdrawiam Cię serdecznie.
Cieszę się, że odpoczęłaś i mam nadzieję, że zregenerowałaś się oraz nabrałaś nowych sił.
Ściskam i przesyłam trochę swojej energii, tej nigdy za mało. |
JustynaS1975
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2011-09-01, 16:57 Temat: MALIGNANT FIBROUS HISTIOCYTOMA HISTORIA MOJEJ MAMY |
agnieszka39, |
JustynaS1975
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2011-08-09, 17:20 Temat: MALIGNANT FIBROUS HISTIOCYTOMA HISTORIA MOJEJ MAMY |
agnieszko39, |
|