1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: rak niedrobnokomórkowy płuca |
JustynaS1975
Odpowiedzi: 23
Wyświetleń: 11668
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-08-08, 21:54 Temat: rak niedrobnokomórkowy płuca |
DorotaP napisał/a: | Trzeba jeść głową, to znaczy - powiedzieć głowie, że jedzenie jest teraz ważne. |
Dokładnie TAK. Trzeba dostarczać 'paliwa' organizmowi, aby się regenerował.
Wysokobiałkowa - białko to budulec. |
Temat: rak niedrobnokomórkowy płuca |
JustynaS1975
Odpowiedzi: 23
Wyświetleń: 11668
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-07-28, 15:38 Temat: rak niedrobnokomórkowy płuca |
Margola, dobrze, że mama ma zajęcie, zawsze wtedy jest mniej czasu na 'rozmyślania'. Ja przed przeszczepem szpiku kostnego oczywiście porobiłam zakupy do szpitala (kisielki, budynie, z 15 szczoteczek do zębów, środki czystości itp), napożyczałam płyty z filmami, z muzyką (w końcu leżenie w izolatce przez co najmniej 6 tygodni). Wysprzątałam całe mieszkanie, dokładnie, za szafkami, wyprane dywaniki, pozmieniane firanki i zasłonki. Wszystko, dokładnie, generalne sprzątanie. Tylko nie wiem po co, ponieważ pobyt w szpitalu to pobyt co najmniej 6 tygodni, potem planowałam być u brata w mieszkaniu (mieszkam sama, po przeszczepie nie chciałam być sama). Także jak po ponad 3 miesiącach wróciłam do domu to i tak było brudno.
Aktywność poprawia samopoczucie.
Pozdrawiam Was obie. |
|
|