1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 22
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: ewka1 - komentarze
KasiaC

Odpowiedzi: 626
Wyświetleń: 88342

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2013-09-19, 09:39   Temat: ewka1 - komentarze
Cytat:
Jutro wizyta u ortopedy |stres|

ewa1, nie bojaj _itsme_
Cytat:
Pogoda u nas iście jesienna-szaro,buro i przelotnie mokro.

To podobnie jak u mnie, z tą tylko różnicą, że u mnie mokro nie przelotnie, a ciągle od.. |hmm|
Jeszcze trochę to popadnę w jesienną depresję i ogarnie mnie wszędobylski tumiwisizm. ;)
ewka1 napisał/a:
Mimo takiej aury pozdrawiam Wszystkich cieplutko :)

Pozdrawiam i ja :)
KasiaC

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2013-06-26, 08:13   Temat: ewka1 - komentarze
Cytat:
Ależ się tu u mnie 'zakurzyło' :roll:

To prawda, u mnie podobnie, aż się boję zaglądać :|
ewka1 napisał/a:
.Pod koniec tygodnia wyjeżdżamy się trochę poopalać |happy| Miejmy nadzieję,że pogoda dopisze.

Każdy portal pogodowy pokazuje inaczej. Życzę Wam takiej pogody http://sprawdzpogode.pl/

Ja wakacje, rozpoczynam od tygodniowego pobytu w Warszawie. Będę bawiła się w nianię pięciolatki |boisie| Całe szczęście że młody jedzie ze mną, bo nie wiem czy bym nadążyła z bieganiem i odpowiadaniem na pytania tego "żywego złota" :mrgreen:

Pozdrawiam.
KasiaC

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2013-02-22, 17:42   Temat: ewka1 - komentarze
ewka1 napisał/a:
Jak się ma taką zdolność porozumiewania to jest to bardzo pomocne.

Potwierdzam :mrgreen:
ewka1 napisał/a:
Wielu z tych fachowców było zaskoczonych,bo myśleli,że baba to ją wykołują,a tu niespodzianka :mrgreen:

Hahahaha.....mina na twarzy takiego fachowca w sytuacji kiedy "baba" kumam temat-bezcenna :lol:

W śród naszych znajomych panuje powiedzenie: Gdzie Artur nie może tam Kaśkę pośle, a że on ciągle w pracy to często posyła ;) Czasami już zaczynam się buntować, bo teraz to i wybuchowa jestem, i boję się, że mogę sobie wrogów narobić :]]
KasiaC

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2013-02-22, 09:17   Temat: ewka1 - komentarze
Cytat:
No jestem gadułą,ale żeby aż tak? 8-)

Uwielbiam takie pozytywne gaduły ;)
JustynaS1975 napisał/a:

Richelieu napisał/a:
Jakoś to chyba z trudem wytrzymamy ... ;P :mrgreen:

No właśnie ... ;P :cmok:

Damy radę ;)

Ewa, ja również nie należę do milczących :mrgreen: Fakt, może ze startem mam problem ale jak już się oswoję i rozpędzę to mam problem z wyhamowaniem

Pozdrawiam
KasiaC

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-10-30, 08:54   Temat: ewka1 - komentarze
Witaj Ewo.

asia77 napisał/a:
Ewa cześć ,miłego dzionka u mnie dzisiaj brrrrrr zimnica :tull: dlatego Cię tulę ;)
ewka1 napisał/a:
Ja też Cię tulę |uscisk| :)

U mnie tez zimno i nadal leży śnieg. Wiec i ja przyłącze sie do cipłego tulaskowania :) _itsme_

Miłego dzionka.
KasiaC

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-09-11, 20:00   Temat: ewka1 - komentarze
Witaj Ewo |uscisk| :cmok:

U mnie 4 października minie rok jak Tatki nie ma. Czarne ubrania to raczej u mnie codzienność, ale nie z racji żałoby, a z przyzwyczajenia.
Piszesz o wahaniu się iść czy nie iść na wesele sąsiada- pojęliście słuszną decyzję. Bo żałoba to nie siedzenie i umartwianie się- nie tego oczekują od nas Nasi Najbliżsi.

Ja 2 miesiące po śmierci Tatki byłam na imprezie andrzejkowej- miałam opory nie powiem, że nie. Ale mąż mi wytłumaczył, że Tatko nie miałby mi za złe, że poszłam, tym bardziej, że byłam świeżo po diagnozie i jeszcze moje losy nie były znane.
Twój Tatko również życzyłby sobie żebyś dobrze się bawiła.

Wypłakuj się jeżeli tego właśnie potrzebujesz- bo przecież jesteśmy tu po to, by razem przechodzić przez złe i dobre chwile, które los rzuca nam pod nogi.

[ Dodano: 2012-09-12, 11:25 ]
Witaj Ewo
:cmok:
KasiaC

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-09-08, 09:53   Temat: ewka1 - komentarze
Witam weekendowo Ewo.
Teraz mamy chwilkę odpoczynku ;) od zastanawiania się, czy na jutro wszystko odrobione...a może nie? Nie ważnie, nie psujmy sobie weekendu :-D
KasiaC

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-09-07, 09:05   Temat: ewka1 - komentarze
Witaj Ewo.
Jak tam samopoczucie na dzisiejszy dzionek się przedstawia?
Czy już miałaś
ewka1 napisał/a:
Zacznie się odrabianie lekcji,dzwonienie po koleżankach,co było do domu zadane.

Mój As już wczoraj pokazał swoje wakacyjne roztrzepanie ;) Oczywiście wina Pani, bo źle coś musiała podać i nie wiedział dokładnie z której książki było zadane, tak więc robił z dwóch :lol: . Powiedziałam, że to było ostrzeżenia, następnym razem czerwona kartka i zakaz na wszystkie media w domu :rott:
Miłego dzionka :flower:
KasiaC

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-09-06, 09:57   Temat: ewka1 - komentarze
Witaj Ewo
ewka1 napisał/a:
już dzisiaj usłyszałam od jednej nauczycielki,że mój syn jest grzeczny :)

Miło słucha się takich rzeczy :)

plamiasta napisał/a:
że młoda jestem to mogę postać

Tego bardzo nie lubię, klasyfikacja ludzi na młodych co "mogą" i starszych co już "nie mogą". Nie będę się więcej rozpisywać.

Pozdrawiam gospodynię i jaj gości :-D
KasiaC

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-08-25, 09:39   Temat: ewka1 - komentarze
Ewciu ,życzę miłej imprezki :)
KasiaC

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-08-23, 11:16   Temat: ewka1 - komentarze
Dzień dobry Ewo :sun:
KasiaC

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-08-19, 11:10   Temat: ewka1 - komentarze
Witaj Ewo

ewka1 napisał/a:
Drożdżówki z kruszonką prosto z pieca,polane lukrem,który się rozpływał na ciepłej drożdżówce...Pychota...

No i narozrabiałaś :) bo ja teraz chcę taka bułkę!!!!!!!!!!!!!!!
KasiaC

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-08-14, 20:18   Temat: ewka1 - komentarze
Spokojnej nocki Ewuś

[ Dodano: 2012-08-14, 21:19 ]
ewka1 napisał/a:
A,i laryngolog już wysłał mój wniosek na pobyt w sanatorium.
:okok"
KasiaC

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-08-14, 10:09   Temat: ewka1 - komentarze
Dzień dobry Ewo
Jak tam sytuacja na frocie chorobowym?
Mam nadzieję ,że wszystko ok.
Pozdrawiam cieplusio i miłego, spokojnego dnia zyczę :)
KasiaC

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-08-13, 21:02   Temat: ewka1 - komentarze
Ewuniu masz rację , zmrok zapada szybciutko :-( ......ja chcę jeszcze lato.....
Dobranoc.

Strona 1 z 2
Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron