1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Naciek głowy trzustki |
Lenka91
Odpowiedzi: 316
Wyświetleń: 128104
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2017-01-06, 11:15 Temat: Naciek głowy trzustki |
Sosino, piękny sen :( |
Lenka91
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2017-01-05, 19:24 Temat: Naciek głowy trzustki |
tronca33, Trzymajcie się, przyjmijcie wyrazy współczucia . Nie wiem co napisać naprawdę. Twój Tatuś był taki dzielny , mój też taki był tak patrzę na rocznik, mój Tata był 1961 :( pisz jak będziesz potrzebowała, może Nasi Tatusiowie są gdzieś teraz razem i patrzą na swoje kochające córki :( |
Lenka91
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2017-01-03, 21:03 Temat: Naciek głowy trzustki |
tronca33, Kochana ! Co ja Ci mogę powiedzieć, wiem że żadne słowa nie pomogą, uwierz że wiem co czujesz ! Tak dzielnie walczyliście , tak szkoda że i Wam się nie udało, to po prostu straszne... Jedyne co pociesza to myśl , że on już nie będzie cierpiał, tak jak mój tata już nie cierpi.... a nie ma go już prawie 2 miesiące. BARDZO Wam kibicowałam, mimo , że nie pisałam, nie wiedziałam co... Podziwiam naszych moderatorów, że każdemu starają się pomóc, odpisać, cokolwiek, są Aniołami . Trzymajcie się jakoś, dużo spokoju życzę |
|
|