1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak prostaty - prośba o opinię o szpitalu |
Maciek1965
Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 6454
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2016-09-21, 20:25 Temat: Rak prostaty - prośba o opinię o szpitalu |
Dziękuję bardzo za przekazane informacje. Również słyszałem pozytywne opinie o Międzyleskim Szpitalu Specjalistycznym, ale również to, że kilka lat temu najlepsza kadra lekarska przeszła do ECZ w Otwocku. Trochę nie odpowiada mi dojazd do Otwocka, szczególnie później na wizyty kontrolne, bo mieszkam na drugim końcu Warszawy. Może ktoś ma jeszcze jakieś doświadczenia z tymi szpitalami lub z urologią w szpitalach przy Lindleya i Czerniakowskiej. Będę wdzięczny za informację. |
Temat: Rak prostaty - prośba o opinię o szpitalu |
Maciek1965
Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 6454
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2016-09-19, 16:42 Temat: Rak prostaty - prośba o opinię o szpitalu |
Mam 51 lat.
Zdiagnozowano u mnie nowotwór złośliwy prostaty.
Czeka mnie zabieg usunięcia gruczołu krokowego metodą otwartą lub laparoskopową.
Bardzo proszę o informacje o podejściu lekarzy i personelu pielęgniarskiego oraz o warunkach na oddziale urologicznym:
- Szpitala Dzieciątka Jezus w Warszawie przy ul. Lindleya,
- Szpitala CMKP im. Orłowskiego w Warszawie przy ul. Czerniakowskiej,
- Szpitala Europejskie Centrum Zdrowia w Otwocku.
Najprawdopodobniej operacja będzie miała miejsce w jednym z tych szpitali, stąd moja gorąca prośba o opinie. |
|
|