1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Czerniak II Breslow 0,75 |
MagdaJot
Odpowiedzi: 37
Wyświetleń: 44878
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-04-05, 11:24 Temat: Czerniak II Breslow 0,75 |
Wiesz, mnie się trochę śmignęło, bo nie ruszali mi węzłów. Po "docince" tylko obserwacja. Z tym trochę gorzej, bo ja pracuś jestem. Nie mam czasu na badania, lekarzy. Nie biorę L4, bo pracuję na swoim. Ktoś jednak czuwa nade mną, bo rok temu trafiłam do szpitala (wyjątkowo silny ból nogi i kręgosłupa uniemożliwił mi normalne życie) z rwą udową i tam przy okazji zrobiono mi wszystkie badania, by wykluczyć przerzuty. Ze szpitala uciekałam na własną prośbę, bo musiałam się położyć do następnego, do którego trafiła moja 6-letnia córka z kolejnym rzutem swojej choroby. Cierpienie dziecka ekspresowo leczy z własnych dolegliwości.
Teraz czekam, aż jedyny doktor, do którego mam zaufanie, wróci do przyjmowania w przychodni na NFZ, bo już się wyportkowałam na amen na indywidualne badania. A roczek minął..
Pracuję normalnie, żyję normalnie. Patrzę na świat trochę inaczej, uważniej.
Pozdrawiam
Magda |
Temat: Czerniak II Breslow 0,75 |
MagdaJot
Odpowiedzi: 37
Wyświetleń: 44878
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-04-04, 15:31 Temat: Czerniak II Breslow 0,75 |
Trzymaj się, to czekanie najgorsze, wiem. Clark II - nie jest źle. Koniecznie napisz, co będzie w nast. wynikach.
Pozdrawiam i ściskam kciuki |
|
|