1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją |
Mana
Odpowiedzi: 588
Wyświetleń: 256648
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-06-13, 12:05 Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją |
Wysle zaraz wiadomosc do przyjaciol, aby sie modlili razem ze mna w tym czasie. Nie jestes sama!!! |
Mana
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-06-13, 11:50 Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją |
Aniu, bardzo Ci wspolczuje tej calej sytuacji szpitalowej. Nie moge sobie wyobrazic jak mozna chora zostawic w brudnej poscieli. Moj tata tez mial zalozone centralne podlaczenie. Pamietam jak sam pilnowal, zeby pielegniarki nie odczepialy za wczesnie workow zywieniowym, ktore byly bardzo drogie. Jestem z Toba i pamietam w modlitwie. Moi portugalscy przyjaciele tez modla sie w intencji Twojej mamusi a takze o sile dla Ciebie. Pozdrawiam serdecznie |
Mana
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-06-12, 18:50 Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją |
Jestem z Wami. Pamietam w modlitwie. Trzymaj sie Aniu...
[następne komentarze] |
Mana
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-02-25, 10:12 Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją |
Tak mi przykro. Jestem z Toba.
Sciskam serdecznie |
|
|