1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak pęcherza moczowego |
Murano
Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 4615
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2014-09-01, 19:36 Temat: Rak pęcherza moczowego |
dziekuję bardzo tak też zrobię |
Murano
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2014-09-01, 19:26 Temat: Rak pęcherza moczowego |
wyniki będę mogła jutro załązcyć ....ma je mama .
w kwestii rodzaju zastępczego pęcherz rozmawiał tato z lekarzem i decyzje zostawił do wyboru dla ojca.....
pobrano mu nawet drugi wycinek z cewki moczowej w celu zapoznania się czy jest mozliwość sztucznego pęcherza z cewki....
dokłądny opis podłączę jutro .
pomimo wszystko dziękuję za odpowiedź
Monika |
Murano
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2014-09-01, 19:16 Temat: Rak pęcherza moczowego |
witam.
sądząc po tematece forum nie sądzę aby ktoś wykorzystał ten nr telefonu niecnym planie.
szukam dla taty kontaktu z osobą która poddała się zabiegowi w celu rozmowy .
pzrepraszam że nie zadałam konktertnego pytanie z wszystkimi terminami medycznymi.
diagnoza - nowotwór złośliwy pęcherza moczowego ....skonsultowana z trzema lekarzami.
czy adres mailowy pomoże ??? nie sprecyzuję pytania
jeśli trafiłąm w nieodpowiednie miejsce i zaburzam funkcjonowanie forum. przepraszam
poszukam w innym miejscu |
Murano
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2014-09-01, 18:40 Temat: Rak pęcherza moczowego |
[pierwotny tytuł wątku: ludzie po zabiegu wcięcia pęcherza moczowego - cystektomia]
witam .
4.09.2014 mój Tato bedzie poddany zabiegowi wycięcia pęchęrza - dlaczego z powodu nowotworu jak to nazywa mój Tato "mam takie zwierzątko "
jeszcze nie zdecydował czy będą to worki czy sztuczny pęcherz ... skłania sie bardziej ku workom....
czy jest możliwosc nawiązania kontakty z osobami które poddały sie tego typy operacją w cely kontaktu z tatą????
twierdzi iż kontakt z taką osobą pomożę w podjęciu decyzji...
będę wdzięczna za każdą wiadomoścć...
Jestem dobrej myśli iż Tato szybko wróci do zdrowia po zabiegu
czekam na kontakt i wszystkie ewentualne wiadomości.
mój numer 603653283
Monika |
|
|