1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 3
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Rak trzonu macicy ze wznową miejscową
Nadzieja1

Odpowiedzi: 15
Wyświetleń: 12517

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2010-07-30, 01:16   Temat: Rak trzonu macicy ze wznową miejscową
Dzidziu,a na czym polegały te kontrole?Jak często i jakie badania?Być może będzie to przestroga dla innych, żeby się dokładniej badać...
A co to za wynik z szyjki?Wyskrobiny czy oceniono makroskopowo? Strasznie mi przykro, że Twoja mama ma taki wynik,ale przecież nic nie jest przesądzone,a w medycynie zdarzają się najróżniejsze rzeczy...
Nadzieja1

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2010-07-29, 21:07   Temat: Rak trzonu macicy ze wznową miejscową
Rozumiem,dziękuję za odpowiedź, choć bardzo mnie ona zmartwiła, boję się strasznie o swoją mamę:( Być może u Twojej mamy, rak był już w szyjce w momencie operacji i dlatego tak się rozprzestrzenił.
Mojej mamie powiedzieli, że nie trzeba u niej naświetlań,nie wiem już sama jak to z tym jest...
Trzymaj się dzidziu:(
Nadzieja1

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2010-07-29, 19:08   Temat: Rak trzonu macicy ze wznową miejscową
a dlaczego Mamie pozostawiono szyjkę macicy? Tak nagle okazało się, że Twoja mama ma przerzuty przy takim dobrym rokowaniu? Aż trudno uwierzyć, strasznie mi przykro...
Asia 10000 u mojej mamy też nie zastosowano radioterapii,a miała stopień zaawansowania IB i stopień złośliwości G1, teraz sie zastanawiam, czy nie powinno być leczenia uzupełniającego:(

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron