1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 3
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Rak piersi - wykluczenie przerzutu na płuca
Nika2

Odpowiedzi: 48
Wyświetleń: 19390

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2011-06-22, 08:28   Temat: Rak piersi - wykluczenie przerzutu na płuca
olaczek,
Bardzo mi przykro że tak Mamcia cierpi :-( ,ale niestety ja też miałam takie objawy ,chociaż dostawałam Tamoxifen przez 5 lat. Nastepnie miałam go przedłużonego do 7,5 roku i niestety ale nie mogłam nic stosować na te wybuchy gorąca :?ale?: na suchość w ustach pomagały landrynik , niestety pokazała się u mnie cukrzyca polekowa więc musiałam i z landrynek zrezygnować :-( .Obecnie biorę z racji przerzutów Arimidex i wszystko wróciło z podwojoną siłą ,razem z bezsennością :cry: Jakoś to znoszę bo wiem że ma mi to pomóc, jedynie jak już długo nie jestem wyspama to biorę psychotropa jekie mi zapisał lekarz i śpię prawie całą dobę :) ,ale bardzo rzedko ich używam ,szybko się idzie od nich uzależnić,tabletki na sen i uspokajające są bardzo uzależniejące. Biorę je naprawdę w oststeczności.Pomaga też picie herbatki z Melisy ,trzeba ją pić regulernie rano i wieczorem efekty będą dopiero tak okoła za dwa tygodnie.Pomaga na bezsennośc i uspokaja sama próbowałam i nadal stosuję :)
Pozdrwaiam i trzymam kciuki za Mamę i Ciebię w walce z paskudą ::thnx::
Nika2

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2011-06-02, 07:58   Temat: Rak piersi - wykluczenie przerzutu na płuca
olaczek,
Tak trzymaj :okok" i pozdowienia dla Mamci :)
Nika2

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2011-06-01, 21:27   Temat: Rak piersi - wykluczenie przerzutu na płuca
olaczek,
Witam jak tam zdrówko Mamci ? Olaczek wiem że Tk w takim prypadku powinno się robić chiciaż raz w roku,więc dbaj o to :)
Pozdrawiam cieplutko :flower:

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron