1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znaleziono 1 wynik
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Rak piersi przewodowy
Nika2

Odpowiedzi: 31
Wyświetleń: 14212

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2013-08-06, 13:08   Temat: Rak piersi przewodowy
slomka363 napisał/a:
Wogóle odebrałam tel od mamy siostry, że jest pewien syrop z akai (nie sok)który ma bardzo dobre własciwosci oczyszczające i lecznicze i tu w obrębie kilka kobiet go piło przez pół roku i rak poszedł w niepamięć.... pewna kobieta która była chora na raka i była po mastrektomi z przerzutem do macicy, dostała syrop od syna który był w Azji, tam sporządzili ten syrop dla niego jacyś mnisi, i teraz zajął się jego dystrybucją, niby to kosztuje 400zł /mies, butelka starcza na tydz i kosztuje 100zł, nie wiem co o tym sądzić....?????

Nie wiesz w takie oszustwa ,tylko leczenie konwencjonalne daje dobre efekty.
Nie wierzę że po picu syropu z Akai ktoś się wyleczył z raka. To jest naciąganie chorych ,to jest okropne jak tak mogą ludzi zwodzić,wyłudzać pieniądze nie mają sumienia.
Pomyśl ilu ludzi bogatych było chorych na raka, i co nie było ich stać na ten syrop??? nie on po prostu nie działa.
Ilu lekarzy miało kogoś w rodzinie chorego na raka (który zmarł)i co nie skorzystali by z tego ,nie to nie działa.
Ja w trakcie choroby też już dałam się nabrać, na różnego rodzaju środki cudotwórcze, szkoda pieniędzy.
Podejmiesz i tak sama decyzję.
Pozdrawiam.

[ Dodano: 2013-08-06, 14:14 ]
http://www.forum-onkologi...raka-vt4218.htm
Poczytaj

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron