1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: rak żołądka g3 typ rozlany z przerzutami do otrzewnej |
Rafus
Odpowiedzi: 38
Wyświetleń: 17311
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2016-06-22, 08:04 Temat: rak żołądka g3 typ rozlany z przerzutami do otrzewnej |
Nie zabijajcie w swoim Tacie nadziei. Ona jest bardzo przydatna do tego by mógł się cieszyć w tych dniach życiem i chwilami spędzonymi z Wami. Niestety przez tą rozpacz płacz musisz przejść sama, wyszum te emocje choć są straszne. Nie trać jednak czujności, nie okazuj słabości Tacie bo on może zacząć się sam winić za chorobę i że sprawia Wam problem. Chemia paliatywna może wydłużyć znacznie długość życia i przez ten czas nie tylko załatwcie sprawy najważniejsze, ale o również musicie więcej czasu spędzać wspólnie. Ja zauważyłem, że w przypadku moich rodziców bardzo dobre były różnego rodzaju drobne przyjemności: wspólne krótkie wycieczki, odwiedziny znajomych, wyjście do kina, wspólnie z dzieciakami oglądanie filmów. Takie chwile pomagają w odrywaniu się od koszmaru i choroby, uzmysławiają nam, że nasze życie nic nie znaczy bez życia naszych najbliższych. uff walnąłem trochę jak Violett Villas... |
|
|