1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: meltump-co dalej? |
Rauni
Odpowiedzi: 23
Wyświetleń: 9421
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2018-01-10, 16:04 Temat: meltump-co dalej? |
magusia napisał/a: |
Rauni
Pytałam o badanie histopatologiczne w DCO, ale tam wykonuje ten sam doktor co w Onkomedzie,
gdzie ja miałam wycinane swoje znamię.
A Ty gdzie się leczysz? |
Teraz w DCO, pierwotnie miałam wycinane znamię w Luxmedzie, wysyłali do badania histopatologicznego do Consilio do Łodzi, tam dali taki dziwny opis trochę (zobacz w moim wątku), ponownie oceniał dr Wojnar w DCO, którego mi polecił też ten mój lekarz prowadzący, gdy okazało się, że dr Hałoń nie jest dostępna. |
Rauni
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2018-01-08, 22:10 Temat: meltump-co dalej? |
To jak Twoja lekarka tam pracuje, to może poproś o skierowanie, mój lekarz tylko napisał, że prosi o konsultację i ponowną ocenę preparatu z uwagi na to, że nie określono grubości zmiany i to wystarczyło jako skierowanie, nie musiałam nic płacić za to badanie. |
Rauni
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2018-01-08, 18:12 Temat: meltump-co dalej? |
Mi polecano dr Agnieszkę Hałoń z Polimedu albo DCO. Doktor Hałoń przed świętami była niedostępna i nie wiedzieli, kiedy będzie, mi zależało na czasie, więc skończyło się na badaniu w DCO, telefon do sekretariatu 71 3689538, ja miałam skierowanie od lekarza z prośbą o konsultację wyników histopatologii, ale o ile wiem, możesz to tam też zlecić prywatnie i zapłacić. |
Rauni
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2018-01-08, 17:04 Temat: meltump-co dalej? |
Zadzwoń do ośrodka, który wykonywał pierwsze badanie histopatologiczne - ośrodek, który np. robił moje, miał nawet na stronie internetowej taki wzór podania o wypożyczenie preparatów, wysyłali mi je pocztą z innego miasta, doszły w 2 dni. |
|
|