1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: cellulae carcinomatosae microcelluleres |
Renata66
Odpowiedzi: 181
Wyświetleń: 61645
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2014-02-04, 21:08 Temat: cellulae carcinomatosae microcelluleres |
Magda, tak bardzo mi przykro. Wiem, że zrobiłaś wszystko co w ludzkiej mocy, aby mama odeszła w spokoju. Trzymaj się kochana. Myślę o Tobie, dziś bardziej niż kiedykolwiek.... |
Renata66
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-12-16, 21:03 Temat: cellulae carcinomatosae microcelluleres |
I o to chodziło! Żeby mama dostała swój promyk nadziei. Masz rację, teraz będzie żyła myślą o tej wizycie i wierzę, że się nie podda. Jak się mama dzisiaj czuje? |
Renata66
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-12-11, 19:56 Temat: cellulae carcinomatosae microcelluleres |
magdal,
Witaj kochana, czytam właśnie, że Twoja mama cierpi. Nie jestem lekarzem, ale uważam, że dziewczyny mają rację. Ten ból prawdopodobnie jest wynikiem chorej watroby. Nie będę się wymądrzała na tematy medyczne. Ale uważam, że trzeba mamie zmienić dawki leków przeciwbólowych i zrobić wszystko, żeby nie cierpiała. Trzymajcie się mocno. Tak jak ja trzymam za Was kciuki. Tak trudno napisać coś sensownego, coś co by dałoby nadzieję. Wiem o tym sama. A Ty wiedz, że wysyłam dobre myśli. |
|
|