1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: rak drobnokomórkowy płuca prawego z naciekaniem |
Reszka.78
Odpowiedzi: 69
Wyświetleń: 21640
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2019-03-16, 20:05 Temat: rak drobnokomórkowy płuca prawego z naciekaniem |
Magduś część objawów jak najbardziej możesz mieć na tle nerwowym, łącznie z uciskiem i mrowieniem twarzy, mrowieniem czy pieczeniem całej jamy ustnej. Sama mam nerwicę, to mówię to z doświadczenia, bo przeróżnych doświadczyłam dolegliwości właśnie przez nerwy. Ból głowy też pasuje do napięciowego bólu głowy - często opisywany jako obręcz, albo jakby ktoś usiłował miskę czy garnek na głowę nam założyć i to za mały, albo jakby mózg był za duży i nie mieścił się w czaszce.
A nie oszukujmy się, swoje przeżyłaś, organizm mógł się zbuntować i domaga się odpoczynku, zadbania, odstresowania.
Białe grudki na migdałkach, to istotnie mogą być kamyki migdałkowe. Niektórym ludziom się robią po prostu. One mogą między innymi odpowiadać za dziwny posmak w ustach.
Nie mniej jednak objawy które opisujesz: posmak ropy w ustach, rozpieranie twarzy zwłaszcza przy pochylaniu, ucisk przy zębach, może rzeczywiście świadczyć o zatokach. I w tym momencie nie sugerowałabym się opinią tego laryngologa skoro zbadał na szybko, tylko poszła do innego laryngologa, zrobiła prześwietlenie zatok.
Mam nadzieję, że Marzena i Monika dopowiedzą to co ja mogłam pominąć, lub o czym mogę nie wiedzieć.
Ściskam Cię bardzo mocno i zdrówka życzę |
Temat: rak drobnokomórkowy płuca prawego z naciekaniem |
Reszka.78
Odpowiedzi: 69
Wyświetleń: 21640
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2019-03-10, 10:34 Temat: rak drobnokomórkowy płuca prawego z naciekaniem |
Przyjmij wyrazy współczucia |
|
|