1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak śluzowo naskórkowy ślinianki |
Richelieu
Odpowiedzi: 295
Wyświetleń: 68800
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-07-23, 11:52 Temat: Rak śluzowo naskórkowy ślinianki |
Bardzo smutna wiadomość.
Żegnaj, Elu. Do zobaczenia ...
Requiem aeternam ... [*] |
Temat: Rak śluzowo naskórkowy ślinianki |
Richelieu
Odpowiedzi: 295
Wyświetleń: 68800
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-01-29, 14:20 Temat: Rak śluzowo naskórkowy ślinianki |
Tarnowianka napisał/a: | Witam, żałuję bardzo , że moja prośba pozostaje bez odpowiedzi, napisałam też prywatnie do mamanel ,ąle widocznie już ma dość rozmowy o raku. |
Mamanel od października nie logowała się na forum,
więc pewnie o Twojej PW po prostu nie wie, dlatego (a nie ze złej woli) nie odpowiedziała.
Jest bardzo wiele osób które czytają wątki na tym forum.
Ja sam wszystkie posty pisane na tym forum przynajmniej przeglądam, a większość z nich dokładnie czytam.
To, że odpowiedzi nie są liczne wynika właśnie z tego, co słusznie zauważyli poprzednicy:
niewielka ilość istotnych informacji merytorycznych odnoszących się do choroby (zobacz ten post),
oraz chęć pozostawienia wątku czytelnym i przejrzystym, tak, aby nie przeszkadzać tym,
którzy będą mogli wypowiadać się merytorycznie, kiedy w wątku pojawiać się będą kolejne ważne informacje dotyczące choroby i leczenia.
Teraz, kiedy otrzymałaś swój dodatkowy wątek na rozmowy nie związane bezpośrednio z chorobą,
możesz tam bez przeszkód rozmawiać ze wszystkimi i oczekiwać, że nie będziesz tam pozostawiona bez wsparcia.
Pozdrawiam Cię serdecznie. |
|
|