1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 4
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: choroba mojego teścia........pomóżcie
Terlewa

Odpowiedzi: 184
Wyświetleń: 55405

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2012-10-23, 22:01   Temat: choroba mojego teścia........pomóżcie
Przyjmijcie kondolencje..... ::rose::
Terlewa

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2012-09-24, 07:52   Temat: choroba mojego teścia........pomóżcie
druciki, niteczki - to podrażnienie nerwów , Mąż widział popękany sufit, ściany. Widział osoby, których ja nie widziałam, było to dwa dni przed śmiercią, po nocy nie odzyskał przytomności, o 13.00 zmarł. Myślę, że lekarze nie podadzą chemii, przecież to ponownie dolegliwości, teraz potrzebny jest spokój, wyciszenie, chemia na pewno nie da poprawy.Przykro, ale chyba wiesz że Tata przegrywa z chorobą. Trzeba pogodzić się z losem, zrobić wszystko ,żeby Tata nie cierpiał, przykro to pisać, ale chyba już lepiej nie będzie.
Serdecznie pozdrawiam
Terlewa

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2012-09-03, 07:14   Temat: choroba mojego teścia........pomóżcie
Mój Mąż miał włączone leki przeciwpadaczkowe, każdy następny atak będzie silniejszy.
Mrowienie, drętwienie, oznaczało zbliżający się atak.
Spokojnego dnia życzę
Terlewa

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2012-01-17, 17:57   Temat: choroba mojego teścia........pomóżcie
Witam, pulsowanie w skroniach u mojego Męża było sygnałem o zbliżającym się ataku padaczki. Zgłoście koniecznie to lekarzowi, może podadzą wcześniej leki przeciwpadaczkowe. Mąż zmarł w dwa tygodnie po ataku padaczki. Leki przeciwpadaczkowe włączył lekarz neurolog. Nie można lekceważyć żadnego najmniejszego objawu.
Życzę dużo sił i wytrwałości

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron