1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: choroba mojego teścia........pomóżcie |
Terlewa
Odpowiedzi: 184
Wyświetleń: 55405
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-10-23, 22:01 Temat: choroba mojego teścia........pomóżcie |
Przyjmijcie kondolencje..... |
Terlewa
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-09-24, 07:52 Temat: choroba mojego teścia........pomóżcie |
druciki, niteczki - to podrażnienie nerwów , Mąż widział popękany sufit, ściany. Widział osoby, których ja nie widziałam, było to dwa dni przed śmiercią, po nocy nie odzyskał przytomności, o 13.00 zmarł. Myślę, że lekarze nie podadzą chemii, przecież to ponownie dolegliwości, teraz potrzebny jest spokój, wyciszenie, chemia na pewno nie da poprawy.Przykro, ale chyba wiesz że Tata przegrywa z chorobą. Trzeba pogodzić się z losem, zrobić wszystko ,żeby Tata nie cierpiał, przykro to pisać, ale chyba już lepiej nie będzie.
Serdecznie pozdrawiam |
Terlewa
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-09-03, 07:14 Temat: choroba mojego teścia........pomóżcie |
Mój Mąż miał włączone leki przeciwpadaczkowe, każdy następny atak będzie silniejszy.
Mrowienie, drętwienie, oznaczało zbliżający się atak.
Spokojnego dnia życzę |
Terlewa
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-01-17, 17:57 Temat: choroba mojego teścia........pomóżcie |
Witam, pulsowanie w skroniach u mojego Męża było sygnałem o zbliżającym się ataku padaczki. Zgłoście koniecznie to lekarzowi, może podadzą wcześniej leki przeciwpadaczkowe. Mąż zmarł w dwa tygodnie po ataku padaczki. Leki przeciwpadaczkowe włączył lekarz neurolog. Nie można lekceważyć żadnego najmniejszego objawu.
Życzę dużo sił i wytrwałości |
|
|