1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: cellulae carcinomatosae microcelluleres |
Terlewa
Odpowiedzi: 181
Wyświetleń: 61639
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2014-01-19, 18:05 Temat: cellulae carcinomatosae microcelluleres |
Warto zbadać poziom cukru. |
Terlewa
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-08-18, 07:38 Temat: cellulae carcinomatosae microcelluleres |
Ja podawałam Mężowi "liver tonic"- naszym odpowiednikiem do kupienia w aptece jest sylimalor , u Męża guzy poznikały, zostały blizny,porowatość wątroby.
Raczej nie szukaj w internecie do kupienia, jest tego sporo, ale, najczęściej są to podróbki i wydasz sporo pieniędzy.
Skonsultuj z lekarzem podawanie, ale jak był "moment" że zabrakło liver tonic , Mąż brał ok 10 szt. dziennie sylimaloru naszego.
Dodam, że Mąż nie miał żadnych bóli, wzdęć, wymiotów itp.a na wątrobie wykryto liczne przerzuty, dość spore (DRP)
Serdecznie pozdrawiam |
Terlewa
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-04-02, 09:00 Temat: cellulae carcinomatosae microcelluleres |
Na mdłości pomaga coca-cola, musi być odgazowana (najlepiej lekko podgrzać).
Serdecznie pozdrawiam |
Terlewa
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-03-28, 22:58 Temat: cellulae carcinomatosae microcelluleres |
Drżenie ręki, nieobecność, brak reakcji -mogą to być pierwsze objawy padaczki, tak było u mojego męża.
Padaczka pojawia się przy przerzutach do mózgu, moim zdaniem już powinno być zrobione TK lub rezonans (dokładniejszy) głowy. Powiedz o objawach lekarzowi i poproś o skierowanie na pilne badanie.
Serdecznie pozdrawiam |
|
|