1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Pomoc dla osób chorych onkologicznie po 60. roku życia |
WygrajZdrowie
Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 4141
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2015-11-28, 17:19 Temat: Pomoc dla osób chorych onkologicznie po 60. roku życia |
Zostały ostatnie dni realizacji projektu. Zapraszamy do zapisywania się na konsultacje indywidualne. |
WygrajZdrowie
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2015-11-09, 12:13 Temat: Pomoc dla osób chorych onkologicznie po 60. roku życia |
Przypominamy o możliwości skorzystania z darmowej pomocy u wielu specjalistów w ramach projektu *Moja wiedza-moja zdrowie*. |
WygrajZdrowie
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2015-10-24, 09:12 Temat: Pomoc dla osób chorych onkologicznie po 60. roku życia |
Projekt wciąż trwa, wkrótce zaczynamy ostatni cykl realizacji warsztatów. Serdecznie zapraszamy, aby dokonać zapisów. Przypominamy też o możliwości korzystania z porad indywidualnych u rehabilitantów, psychologów ( w tym specjalistów psychodietetyki) oraz terapeutów. |
WygrajZdrowie
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2015-10-13, 08:58 Temat: Pomoc dla osób chorych onkologicznie po 60. roku życia |
Stowarzyszenie "Wygraj Zdrowie" zaprasza do udziału w projekcie współfinansowanym przez Ministerstwo Pracy i Polityki Społecznej pod nazwą "Moja wiedza - moje zdrowie". Jest to program pomocy dla osób chorych onkologicznie, które ukończyły 60 rok życia. W ramach projektu Stowarzyszenie prowadzi specjalistyczne zajęcia grupowe oraz porady, konsultacje z zakresu: psychologii, psychodietetyki, prawa, rehabilitacji, terapii metodą Simontona. Więcej informacji znajdziecie Państwo na stronie Stowarzyszenia Pomocy Chorym "Wygraj Zdrowie".
Serdecznie zapraszamy!
Post ma charakter informacyjny. |
|
|