1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak płuca prawego proszę o pomoc |
_kasia*
Odpowiedzi: 31
Wyświetleń: 12244
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2018-04-30, 15:52 Temat: Rak płuca prawego proszę o pomoc |
zaniedbała, bardzo mi przykro, że tak szybko wszystko się potoczyło, trzymaj się... |
_kasia*
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2018-04-06, 21:19 Temat: Rak płuca prawego proszę o pomoc |
zaniedbała napisał/a: | Jutro tzn już dzisiaj moja mama jedzie na działkę...to sie będzie działo wszyscy po kontach rozstawieni i grabie przydzielenie....hehe |
Wiosna dała się mamie we znaki fajnie, że ma energię i chęci. Oby ten stan trwał jak najdłużej |
_kasia*
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2018-03-14, 20:09 Temat: Rak płuca prawego proszę o pomoc |
zaniedbała, nawet jeśli teraz jest za wcześnie to weź pod uwagę, że na objęcie opieką hospicjum trzeba czekać. Możecie zrobić tak, że mam zostanie zgłoszona, a wizyty będą póki co ograniczane do Waszych potrzeb. Żeby się później nie okazało, że pomoc jest Wam nagle potrzebna, a dopiero ją załatwiacie. Poza tym stan mamy może się w każdej chwili zmienić - czego oczywiście nie życzę, ale przy nowotworze trzeba być przygotowanym na wszystko. |
|
|