1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak piersi przewodowy inwazyjny |
agamaz
Odpowiedzi: 127
Wyświetleń: 62791
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-02-06, 22:10 Temat: Rak piersi przewodowy inwazyjny |
Mi pomaga zawsze syrop Lactulosum do kupienia w aptece bez recepty.Smak pomarańczowy,smaczny a najważniejsze-skuteczny,polecam.
[ Dodano: 2011-02-06, 22:15 ]
sonia21 napisał/a: | Hej
czy ktoś mi może powiedzieć jak długo można stosować Radirex , dopadły mnie straszne zaparcia , żadne domowe sposoby na mnie nie działają
a senes trochę za mocny
pozdrawiam cieplutko |
Mi zawsze pomaga syrop Laktulosum do kupienia w aptece.Przyjemny pomarańczowy smak.A co najważniejsze skuteczny polecam. |
Temat: Rak piersi przewodowy inwazyjny |
agamaz
Odpowiedzi: 127
Wyświetleń: 62791
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-01-14, 20:23 Temat: Rak piersi przewodowy inwazyjny |
Sonia 21 masz podobna sytuację do mojej z tym ,że ja z córką chorujemy na nowotwór a mąż dołączył do nas z serduszkiem /zawał/.Powiedz dlaczego twój mąż nie chce walczyć?My walczymy od 4 lat/córka/ a ja od zeszłego roku przechodzę chemioterapię a lada chwila córka dołączy do mnie z naświetleniami.Cóż samo życie
[ Komentarz dodany przez: Richelieu: 2011-01-14, 21:40 ]
Agamaz, przeniosłem Twój post z wątku Peti do wątku Soni, ponieważ to do niej kierujesz swoje pytanie. Pozdrawiam. |
|
|