1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak pęcherza u mojej mamy |
agas801
Odpowiedzi: 83
Wyświetleń: 25711
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2017-07-24, 13:55 Temat: Rak pęcherza u mojej mamy |
ja trzymam za Was kciuki. U nas odmiennie - moja mama jak wcześniej pisałam jest po cystektomii i miesiąc temu miała operację płuca - też przypętał się nowotwór. teraz czekamy na konsultację co dalej, bo wyniki badań nie są jednoznaczne, a choroby towarzyszące są przesłanką do stałej obserwacji a nie leczenia onkologicznego.
Może i są u Twojej mamy przerzuty ale pamiętaj dopóki chcą ją leczyć bo jest czym ją leczyć to wielkie szczęście. Może w Twojej opinii to mało ale mimo wszystko coś się dzieje. Bezsilność jest straszna, na szczęście Was nie dotyczy plotę trzy po trzy.... pewnie tak myślisz, ale wierzę, że coś pomoże.
Pewnie banalnie zabrzmi, ale moja mama powiedziała mi ostatnio, że zmieniła zdanie i nie traktuje raka jak coś co ja zabija - to raczej kolejna rzecz którą ma i stara się z nią żyć, coś w rodzaju choroby jak każda inna choć czasem płacze i bywa sparaliżowana strachem.
Jestem z Wami myślami. |
Temat: Rak pęcherza u mojej mamy |
agas801
Odpowiedzi: 83
Wyświetleń: 25711
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2017-06-26, 07:30 Temat: Rak pęcherza u mojej mamy |
Witaj Ewo,
Czytam to forum i wracają wspomnienia niepewności i strachu z 2015 r. U mojej mamy zdiagnozowano tak jak u Twojej nowotwór. Zakończyło się cystektomią - początki trudne ale czas wszystko weryfikuje i wszystko się poukładało.
Czytam i widzę, że tak jak i nas nie omijają Was problemy. Z czystym sumieniem na przeprowadzenie operacji i leczenie polecam placówkę w Chorzowie - Śląskie Centrum Urologii "Urovita". Wspaniali ludzie i pacjenci z całej Polski. Wybór należy do Was.
Nie chciałam tu pisać lecz po rozmowie z Mamą uznałyśmy, że każde wsparcie jest ważne
Trzymamy kciuki i służymy pomocą.
Pozdrawiam
Agnieszka |
|
|