Autor |
Wiadomość |
Temat: Obustronny rak piersi przewodowy naciekający |
akos6
Odpowiedzi: 208
Wyświetleń: 85357
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2014-08-28, 11:53 Temat: Obustronny rak piersi przewodowy naciekający |
Kuna śmignęła na wczasy |
akos6
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2013-12-13, 19:16 Temat: Obustronny rak piersi przewodowy naciekający |
Dwie mutacje. no nic... Jesteś po leczeniu, obecnie jest wszystko dobrze. i tego się trzymaj. Czy lekarz mówił a propos Check-2 jaka jest profilaktyka?
koniecznie niech siostra walczy o rezonans....
Jeśli Ty masz dwie mutacje jest duże prawdopodobieństwo, że Twoja siostra może również je posiadać. A jak pisałaś ostatnio o jej problemie , to pomimo tego , że w biopsji nic nie było to nie jest to 100% pewny wynik. ....rezonans mam nadzieję to potwierdzi. |
akos6
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2013-05-31, 08:45 Temat: Obustronny rak piersi przewodowy naciekający |
ja farbowałam ale jakąś farbą ziołową czy jak to się nazywało. Na zwykła włosy są jeszcze słabe....
Ciekawe czy też będą Ci się kręcić..... ja mam włosy za ucho już i nadal nie chcą się wyprostować.... |
akos6
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2013-05-13, 20:48 Temat: Obustronny rak piersi przewodowy naciekający |
ja też tak miałam z czasem się poprawiło. Ale po chemii miałam tak że jak coś robiłam co wymagało koncentracji to po 4 razy sprawdzałam czy dobrze np liczyłam.... |
akos6
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2013-03-08, 11:03 Temat: Obustronny rak piersi przewodowy naciekający |
zastrzyki nie są przyjemne ale dzięki nim dostajesz chemię terminowo.
Już ostatnia ? ale ten czas biegnie.... |
akos6
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2012-12-13, 22:05 Temat: Obustronny rak piersi przewodowy naciekający |
Witaj Kuna,
Psychika jest bardzo ważna. Cieszę się że czujesz się lepiej. Trzymam kciuki za dobre wyniki.
pozdrawiam |
akos6
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2012-11-24, 17:08 Temat: Obustronny rak piersi przewodowy naciekający |
kuna13 napisał/a: | ....................nie pytajcie w jakim jestem stanie psychicznym....... |
Wiem w jakim jesteś stanie.... U mnie jest podobnie... Jestem po rezonansie i czekam teraz 2 tygodnie na wyniki. Tez chodzi o drugą pierś.....
Trzymaj się |
|