1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 7
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Obustronny rak piersi przewodowy naciekający
akos6

Odpowiedzi: 208
Wyświetleń: 85357

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2014-08-28, 11:53   Temat: Obustronny rak piersi przewodowy naciekający
Kuna śmignęła na wczasy :)
akos6

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2013-12-13, 19:16   Temat: Obustronny rak piersi przewodowy naciekający
Dwie mutacje. no nic... Jesteś po leczeniu, obecnie jest wszystko dobrze. i tego się trzymaj. :) Czy lekarz mówił a propos Check-2 jaka jest profilaktyka?

koniecznie niech siostra walczy o rezonans....
Jeśli Ty masz dwie mutacje jest duże prawdopodobieństwo, że Twoja siostra może również je posiadać. A jak pisałaś ostatnio o jej problemie , to pomimo tego , że w biopsji nic nie było to nie jest to 100% pewny wynik. ....rezonans mam nadzieję to potwierdzi.
akos6

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2013-05-31, 08:45   Temat: Obustronny rak piersi przewodowy naciekający
ja farbowałam ale jakąś farbą ziołową czy jak to się nazywało. Na zwykła włosy są jeszcze słabe....
Ciekawe czy też będą Ci się kręcić..... ja mam włosy za ucho już i nadal nie chcą się wyprostować.... 8-)
akos6

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2013-05-13, 20:48   Temat: Obustronny rak piersi przewodowy naciekający
ja też tak miałam z czasem się poprawiło. Ale po chemii miałam tak że jak coś robiłam co wymagało koncentracji to po 4 razy sprawdzałam czy dobrze np liczyłam....
akos6

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2013-03-08, 11:03   Temat: Obustronny rak piersi przewodowy naciekający
zastrzyki nie są przyjemne ale dzięki nim dostajesz chemię terminowo.
Już ostatnia ? ale ten czas biegnie....
akos6

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2012-12-13, 22:05   Temat: Obustronny rak piersi przewodowy naciekający
Witaj Kuna,
Psychika jest bardzo ważna. Cieszę się że czujesz się lepiej. Trzymam kciuki za dobre wyniki.
pozdrawiam :)
akos6

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2012-11-24, 17:08   Temat: Obustronny rak piersi przewodowy naciekający
kuna13 napisał/a:
....................nie pytajcie w jakim jestem stanie psychicznym.......

Wiem w jakim jesteś stanie.... U mnie jest podobnie... Jestem po rezonansie i czekam teraz 2 tygodnie na wyniki. Tez chodzi o drugą pierś.....
Trzymaj się :/pociesza:/

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron