1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: choroba mojego teścia........pomóżcie |
alaslepa
Odpowiedzi: 184
Wyświetleń: 55405
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-10-25, 19:23 Temat: choroba mojego teścia........pomóżcie |
|
alaslepa
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-10-23, 21:37 Temat: choroba mojego teścia........pomóżcie |
Guziu przyjmij moje kondolencje
|
alaslepa
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-10-23, 07:56 Temat: choroba mojego teścia........pomóżcie |
Nie ma słów, które mogły by ukoić Twój ból, czekając na to co nieuniknione. |
alaslepa
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-10-18, 18:48 Temat: choroba mojego teścia........pomóżcie |
Guziu, myślę o Was i się modlę |
alaslepa
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-10-17, 13:33 Temat: choroba mojego teścia........pomóżcie |
guzia napisał/a: | mam pytanko bo tato już 4 dni nie robił kupy i nie pomaga czopek, czy coś może umiecie doradzić jak sobie z tym problemem poradzić? |
Witaj guzia
Moja mama też miała problem z oddawaniem stolca, lekarz zalecił Lactulosum 1 łyżkę stołową, nie pomagało. Dodatkowo stosowała czopki glicerolowe i też nic. Po 8 dniach bez kupy, lekarz przepisał Metoclopramidum 3 tabletki dziennie przed posiłkiem- dopiero to pomogło. Teraz mama zeszła do 1 tabletki dziennie i 1 łyżki Laktulosum i jest ok. Dodatkowo masaż brzucha, okrężne ruchy zgodnie z ruchem wsk. zegara.
Pozdrawiam Ala |
|
|