1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Ciąża i nowotwór tarczycy / torbieli bocznej szyi |
alijer
Odpowiedzi: 50
Wyświetleń: 28996
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2011-09-21, 20:41 Temat: Ciąża i nowotwór tarczycy / torbieli bocznej szyi |
Witaj skarbie, wiem, co przeżywasz gdyż ja o nowotworze dowiedziałam się miesiąc po porodzie mając w domu 9 i 11 letnich chłopców. U mnie zaczęło się od potwornego bólu gardła w ciąży nie diagnozowanego jednak pod kątem nowotworu. Dopiero wynik badania usuniętego po porodzie migdałka dał jednoznaczną odpowiedź. Teraz kochana musisz myśleć przede wszystkim o sobie, dobrze poprowadzone leczenie nie powinno zaszkodzić maleństwu ale musisz też wziąć pod uwagę wcześniejsze rozwiązanie ciąży, poczytaj posty Bluesy, ona też była w podobnej sytuacji. Głowa do góry, jedno słoneczko masz w domu, drugie w drodze to jest na prawdę wielka motywacja do walki o zdrowie. Nie wolno Ci się poddać. Nie będzie łatwo, ale masz tutaj nas wszystkich, uwierz, że to ogromne wsparcie. Ja dzięki uczestnikom forum i ich pogodzie ducha przeszłam leczenie bez chwili zwątpienia. Trzymam kciuki. Głowa do góry. |
|
|