1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak migdałka płaskonabłonkowy rogowaciejący |
alijer
Odpowiedzi: 30
Wyświetleń: 16879
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2013-06-03, 22:05 Temat: Rak migdałka płaskonabłonkowy rogowaciejący |
Kasiu, czekamy na relację z "frontu" Ja nie dałam się położyć na 6 tygodni, chociaż też mi sugerowano, nie wytrzymałabym psychicznie rozłąki z dziećmi, a zwłaszcza z malutką, tym bardziej, ze leczenie zmusiło mnie do zaprzestania karmienia piersią, zobaczysz, jak wspaniale jest wrócić do domu po lampkach i położyć się spać z pachnącym maleństwem....błogo.... |
Temat: Rak migdałka płaskonabłonkowy rogowaciejący |
alijer
Odpowiedzi: 30
Wyświetleń: 16879
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2013-06-03, 10:30 Temat: Rak migdałka płaskonabłonkowy rogowaciejący |
Kochanie, wiem jaki to dla Ciebie wstrząs, ale wszystko się da, najważniejsze, zebyś teraz nie martwiła się za wszystkich i o wszystko. Moja córeczka przez pierwsze trzy miesiące swojego zycia przeszła przez tak wiele rąk życzliwych osób, że trudno sobie wyobrazić, wszystko się da Ja też miałam zapasowe kilogramy po ciąży więc jak schudłam w sumie 14 kilo, to było OK, nastaw się na straszne kłopoty z jedzeniem, Gazda ma rację, BIOTENE jest chyba najlepsze na suchość w ustach. Chętnie pomogę Ci przejść przez leczenie jak zresztą wszyscy tutaj wspaniali ludzie, Kciukaski |
|
|