Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak jasnokomórkowy nerki z przerzutami do trzustki |
aniutka34
Odpowiedzi: 134
Wyświetleń: 68122
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2013-05-27, 07:53 Temat: Rak jasnokomórkowy nerki z przerzutami do trzustki |
Ewo |
aniutka34
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2013-05-21, 08:37 Temat: Rak jasnokomórkowy nerki z przerzutami do trzustki |
pstrysiu34, myślę o Tobie... |
aniutka34
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2013-04-16, 13:38 Temat: Rak jasnokomórkowy nerki z przerzutami do trzustki |
pstrysiu34, kochana co u Ciebie Odezwij się proszę |
aniutka34
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2013-01-23, 11:37 Temat: Rak jasnokomórkowy nerki z przerzutami do trzustki |
pstrysiu, jak się czujesz Jak znosisz dializy Można Ci jakoś pomóc |
aniutka34
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2012-12-22, 23:03 Temat: Rak jasnokomórkowy nerki z przerzutami do trzustki |
pstrysiu...jak się czujesz...? Można Ci jakoś pomóc? |
aniutka34
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2012-11-23, 11:14 Temat: Rak jasnokomórkowy nerki z przerzutami do trzustki |
Ewo, jak się czujesz, jak znosisz dializy |
aniutka34
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2012-11-03, 13:19 Temat: Rak jasnokomórkowy nerki z przerzutami do trzustki |
Ewa, czekałam tu na wpis od Ciebie...Mój Tata, kiedy zaczynał być dializowany również na poczštku był bardzo słaby i miał problem z wchodzeniem po schodach, póniej to się unormowało i organizm chyba przyzwyczaił się do dializ.
Ewa, czy Ty bierzesz teraz jakie leki Sutent Była u prof.Szczylika |
aniutka34
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2012-10-14, 17:53 Temat: Rak jasnokomórkowy nerki z przerzutami do trzustki |
Czy ktoś wie, jak pstrysia się czuje...? Czy jest już w domu? Pstrysiu, jeśli możesz, odezwij się, proszę |
aniutka34
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2012-09-04, 16:01 Temat: Rak jasnokomórkowy nerki z przerzutami do trzustki |
Czy ktoś wie jak pstrysia się czuje |
aniutka34
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2012-09-02, 07:49 Temat: Rak jasnokomórkowy nerki z przerzutami do trzustki |
beata0970b, tak właśnie sobie pomyślałam, dlaczego operacja, a nie embolizacja. Operacja mogłaby pstrysię osłabić, tak sobie myślę, że ta embolizacja to chyba lepsze rozwiązanie.
Pstrysiu, nadal trzymam kciuki z całej siły i czekam na (dobre) wieści
Odezwij się :tuli: |
aniutka34
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2012-08-31, 07:37 Temat: Rak jasnokomórkowy nerki z przerzutami do trzustki |
pstrysiu34 , trzymam kciuki za szybką rekonwalescencję i wierzę, że dojdziesz szybko do siebie !
beata, daj znać jak będziesz wiedzieć coś więcej od pstrysi34.
pstrysiu34, jeśli będziesz chciała się dowiedzieć czegoś nt. dializ, to chętnie odpowiem, bo mój Tata miał dializy przez kilka miesięcy, też mu kreatynina skoczyła do 9. Ściskam cię mocno i pozdrawiam! |
aniutka34
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2012-08-29, 20:50 Temat: Rak jasnokomórkowy nerki z przerzutami do trzustki |
As, pstrysia jest w szpitalu ... |
aniutka34
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2012-08-22, 17:38 Temat: Rak jasnokomórkowy nerki z przerzutami do trzustki |
pstrysia34, co u Ciebie? Odezwij się proszę!
Pozdrawiam serdecznie. |
aniutka34
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2012-08-01, 06:48 Temat: Rak jasnokomórkowy nerki z przerzutami do trzustki |
pstrysiu34, daj znać co u Ciebie, jak się sprawy mają? Pozdrawiam i ściskam-Ania. |
aniutka34
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2012-07-18, 13:07 Temat: Rak jasnokomórkowy nerki z przerzutami do trzustki |
pstrysia34, to dobrze, że krwiomocz minął. Przynajmniej jeden problem mniej. Moim zdaniem powinnaś wziąć teraz tę dawkę sutentu, którą masz i zrobić wyniki. A w międzyczasie próbować zdobyć kolejne dawki. Tak sobie pomyślałam, może jermalowi coś zostało? - on przeszedł całkiem niedawno na afinitor, a wcześniej brał właśnie sutent. Ja ze swojej strony zorientuję się na tym niemieckim forum, czy komuś został sutent. Do Poznania dzwoń, pytaj, czy może mają leki dla Ciebie, no i mam nadzieję, że jak prof.Szczylik wróci z urlopu, to poratuje Cię kilkoma opakowaniami leku.
pstrysia34, a może warto umówić się na wizytę w gliwickim CO? To w sumie niedaleko od Ciebie, a słyszałam dobre opinie na ich temat. Warto jednak mieć lekarza onkologa prowadzącego na miejscu, żeby konsultować z nim wszystkie wątpliwości...my szczerze mówiąc też takiego nie mamy i w zasadzie opieramy się na tym, co usłyszymy od profesora, a wiadomo, jak ciężko się do niego ze wszystkim "dopchać" :( |
|