Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak brodawkowaty tarczycy |
anka244
Odpowiedzi: 65
Wyświetleń: 34453
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2014-10-23, 19:32 Temat: Rak brodawkowaty tarczycy |
Kasiu, doskonale wiem co czujesz i zapewne nie ja jedna. Najgorsze za nami. Mnie też bardzo martwi to ze przez 5 lat odstawienie hormonu i powtórka z "rozrywki" czyli tycie, senność i złe samopoczucie. Ale... damy radę. Musimy. |
anka244
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2014-06-20, 19:40 Temat: Rak brodawkowaty tarczycy |
ja też tak mam napisane ale pani w rejestracji zakladu medycyny nuklearnej twierdzi ze nie muszę sie rejestrować w głównej, twierdzi że starają się tego uniknąć by było szybciej więc szczerze mówiąc nie wiem gdzie iśc najpierw żeby potem nie było.... |
anka244
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2014-06-20, 17:26 Temat: Rak brodawkowaty tarczycy |
Kasiu, czyli idziesz na tzw. trzydniówkę tak jak ja bo dokladnie takie same badania mają mi robić. dzwoniłam w zeszłym tygodniu do rejestracji Zakładu Medycyny Nuklearnej i tam pani powiedziała mi że zgłaszając się na jod diagnostyczny nie muszę rejestrować się w rejestracji głównej tylko mam od razu przyjść do nich, pracują od godz.8:00. Nie wiem jak to jest w końcu bo na ulotce która dała mi endo z CO podczas zapisu napisane jest że najpierw rejestracja w głównej, potem w zakładzie medycyny nuklearnej... pogubić się można :-/ |
anka244
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2014-06-19, 08:47 Temat: Rak brodawkowaty tarczycy |
Jeszcze raz gratuluję dobrych wyników Kasiu, jak często są takie badania kontrolne? Piszesz że we wrześniu idziesz, a potem kiedy? Wiesz już? |
anka244
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2014-06-02, 18:31 Temat: Rak brodawkowaty tarczycy |
A no tak, nie pomyślałam mam nadzieję że odezwie się jak tylko będzie mogła i opowie co i jak. Trzymam kciuki |
anka244
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2014-06-02, 07:55 Temat: Rak brodawkowaty tarczycy |
Kasiu co u ciebie? długo się nie odzywasz :( |
|